Kapel dakramen

Kapel dakramen beoordelingen (153)

• Review door Onno, Landsmeer
    Beoordeeld op 19 jul 2020
    Dakraam plaatsen op houten tuinhuis
    Goed advies, goede communicatie, uitgebreide informatie (PDF met 22 pagina's), heldere prijzen inclusief montage en BTW. Binnen 50 km van Egmond geen voorrijkosten. In mijn geval werd 100 euro extra gerekend omdat het dak uit shingles bestond, maar ik was al lang blij, want diverse andere bedrijven haakten gewoon af als ik over shingles begon.
  • Review door Nick, Hillegom
    Beoordeeld op 6 jul 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Vandaag een dakkapel/baskapel laten plaatsen. Snel, efficient en vriendelijk. De vakmannen waren in een ochtend klaar. Gekozen voor de optie zonder afwerking aan de binnenkant omdat er nog meer gestuuct moet worden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Noord-Scharwoude
    Beoordeeld op 11 jun 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Goede communicatie, snelle reacties per mail en telefoon, redelijke prijs, komen precies op tijd en werken snel door (met 1,5 uur was mijn dakraam vervangen en netjes afgewerkt)
  • Review door Jeffrey, Almere
    Beoordeeld op 11 jun 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Goed, heldere prijslijst en klus snel geklaard. Het enige: ik was van te voren niet op de hoogte dat de hor niet op voorraad was en dat ik deze zelf moest installeren. Verder prima bedrijf.
  • Review door Esmeralda, Zaandam
    Beoordeeld op 27 mei 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Duidelijke en snelle communicatie. Goed geholpen zowel via de telefoon als mail. Duidelijke afspraken. Het nieuwe dakraam is snel en netjes geïnstalleerd. Zeker een aanrader voor je klus.