Kapel dakramen

Kapel dakramen beoordelingen (153)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Uitgeest
    Beoordeeld op 26 okt 2022
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam plaatsen
    Perfecte back-office: snelle communicatie en to the point. Plaatsing dakraam door een uitstekend op elkaar ingespeeld team: Patrick, Bastiaan en mr Kelly. In minder dan 45 min. dakraam verwijderd, dakpannen geslepen, nieuw raam geplaatst en rommel opgeruimd.
  • Review door Erwin, Uithoorn
    Beoordeeld op 19 aug 2022
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam plaatsen
    Ongelofelijk vermoeiend bedrijf. Binnen een dag reactie. Foto s gestuurd en prijs opgave via app ontvangen. Plaatsen incl benodigde balken en voorrijkosten 650. Vervolgens moet ik via de mail verder communiceeren ,en begint de ellende.. 5x gestuurd voor een afspraak Geen reactie. Problemen met gezin Surfer problemen Wel gestuurd nooit ontvangen Geen reactie ook via de app niet meer. Eindelijk mail reactie, zijn de kosten 900 En moet ik 3 maanden wachten ???? Als je je tijd wil verdoen ga dan met dit bedrijf in zee. Heb nog nooit zo een slecht bedrijf mee gemaakt. Mooie site. Maar vior de rest ongelooflijk slecht.
  • Review door Floris, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 jun 2022
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Kapel dakramen heeft zeer vakkundig de vervanging van ons dakraam uitgevoerd. Tijdens het voortraject hadden wij veel vragen en duurde onze antwoorden soms lang, maar Kapel bleef netjes en snel reageren. Het raam zit er al weer een paar maanden in, en de lekkage die we hadden bij het oude raam is ook opgelost, dus we zijn zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Noordwijkerhout
    Beoordeeld op 20 nov 2021
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam plaatsen
    Een afspraak gemaakt voor vorige week woensdag en ze zouden komen tussen 10 en 12 uur. Ik kreeg toen rond 9 uur een belletje dat de monteur ziek was. Vervolgens een afspraak gemaakt voor 20 november (vandaag dus) en ze zouden tussen 9.30 en 11.30 langskomen. Je raadt het al niet gekomen en ook niet afgebeld. Echt schandalig en snap niet dat ze goede reviews hebben!
    (Bewerkt op 23 nov 2021)

Graag hadden wij u verder willen helpen en u een tegemoetkoming willen doen. Wij betreuren dat u hier geen gebruik van maakt en dat u ons de kans niet meer heeft gegeven. Deze situatie was helaas overmacht.

Reactie geplaatst 23 nov 2021