J. Bade Totaalonderhoud

J. Bade Totaalonderhoud beoordelingen (10)

• Review door Cora, Gouda
    Beoordeeld op 19 sep 2018
    Kozijn repareren
    Goede, vlotte communicatie. Professioneel en nauwkeurig de opdracht uitgevoerd. Resultaat mag er wezen. Een raam met houtrot meegenomen en behandeld, wat niet in offerte stond. Wij zijn tevreden!
  • Review door Silvan, Gouda
    Beoordeeld op 30 aug 2018
    Onderdorpel raamkozijn herstellen
    Snel, goed, niet duur. Kwalitatief goed werk, hoogwaardige materialen. Kon in het weekend, dus geen vrij hoeven nemen. John heeft er zelfs het kijken naar de Formule1 voor geskipt. Op de goede manier eigenwijs. Alleen zelf nog even aflakken, maar dat scheelde wel mooi in de prijs.
  • Review door Linda, Boskoop
    Beoordeeld op 16 aug 2018
    Houtrot kozijnen vervangen en evt schilderen (buiten)
    John heeft bij ons houtrot vervangen in de kozijnen en daarna alles gegrond wn geschilderd. Hij werkt super netjes, alles ziet er weer keurig uit en de prijs kwaliteit verhouding is prima. John is goed bereikbaar, duidelijk in communicatie en houdt zich aan afspraken. Wij zijn zeer tevreden en raden hem ook zeker aan!
  • Review door patrick, Ridderkerk
    Beoordeeld op 13 aug 2018
    kozijn reparatie
    John heeft me kozijn hersteld van houtrot ! Het is echt goed gedaan.. vakwerk! Ik zou hem zeker aanraden ! Goede en aardige man en tevens een echte vakman. Als ik hem nog x nodig heb voor een klus bel of mail ik hem zeker !
  • Review door Michiel, Barendrecht
    Beoordeeld op 2 aug 2018
    vervangen van onderdorpel kozijn ca. 80 cm breed
    john is een vakman, dat zeker. Helaas is de nazorg een stuk minder ... een gedane reparatie moet nog bijgewerkt worden, meneer Bade beloofd dat hij langskomt maar door de drukte lukt hem dat steeds niet. Nu zijn we 2 maanden verder en meneer neemt zijn telefoon niet op, reageert niet op appjes of emails. Je kan helaas dus stellen dat ook de garantie die hij op zijn werk geeft totaal geen waarde heeft. Erg jammer want ik dacht dat John juist een betrouwbaar persoon was en niet een "cowboy" zoals je zo vaak tegenkomt. Ik zou John Bade dus aan niemand aanraden!!!!!!
    (Bewerkt op 13 nov 2018)
  • Review door Marthijn, Pijnacker
    Beoordeeld op 17 jul 2018
    Kozijn reparatie
    Enorm knap de manier waarop dit herstel is gedaan. Deze man is idd een vakman en een aanrader!
    (Bewerkt op 18 jul 2018)

Bedankt, en graag gedaan!

Reactie geplaatst 18 jul 2018
  • Review door arno
    Beoordeeld op 9 jul 2018

het buiten schilderwerk voorzijde zijde en achterzijden

Zeer netjes gewerkt en elke dag netjes zijn spullen opgeruimd Daar bij zeer vakkundig een raamkozijn met hout rot gerepareerd En natuurlijk het schilderwerk goed gedaan en volgens afspraak Een tevreden klant
    (Bewerkt op 18 jul 2018)

Bedankt voor de gastvrijheid! Gebeurt niet vaak dat ik zo verwend wordt😉 ( heerlijke uitsmijter gaat er altijd in)

Reactie geplaatst 18 jul 2018
  • Review door Tim de Koning
    Beoordeeld op 3 jul 2018

Woonkamer/keuken inclusief wanden latex spuiten. Gronden/ Aflakken trap met antisliplak

John heeft Top werk geleverd. Wij zaten erg krap in de tijd ivm de verhuizing maar John was zeer flexibel en heeft het werk uitgevoerd op due momenten dat het ons goed uit kwam. Het resultaat is prachtig, zowel de muren als het plafond en de trap zijn heel mooi geworden. Het resultaat is erg strak en er is nergens verf terecht gekomen waar dit niet de bedoeling was. John is ook niet moeilijk met kleine additionele werkzaamheden als hij van mening is dat het totaalresultaat hier beter van wordt. Ook de communicatie was zeer goed; we hebben John ervaren als prettig in de omgang, denkt mee en adviseert. Ik kan John absoluut aanraden!
    (Bewerkt op 5 jul 2018)

Bedankt voor de mooie klus!

Reactie geplaatst 5 jul 2018
  • Review door roeloef
    Beoordeeld op 29 jun 2018

houtrot herstel

Als het om houtrot herstel gaat is John een ware kunstenaar. John heeft bij ons diverse rotte plekken in de kozijnen hersteld. Hierbij ging hij grondig (John is niet van het principe 'grote stappen, snel thuis') en vakkundig te werk, met als resultaat: een perfect gerepareerd kozijn. Prijs kwaliteit verhouding is daarbij nog eens optimaal. Een aanrader!
    (Bewerkt op 5 jul 2018)

Beter goed! Als snel anders weet men het wel 😉