IVIGO Boortechnieken

IVIGO Boortechnieken beoordelingen (81)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 16 apr 2010
    Frezen van loze leidingen en aanbrengen ledige dozen
    Prima op tijd, keurig werk geleverd en flexibel in de aanpassingen die ik wilde doorvoeren. een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergen
    Beoordeeld op 29 mrt 2010
    gaten boren voor electra dozen
    het werk is keurig gedaan , er waren meer dozen als in de offerte stonden maar daat ging igor heel flexibel mee om echt een aanrader als je dit soort werk hebt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 28 mrt 2010
    sleuven maken in afwerkvloer
    Helemaal aan te bevelen. Keurig uitgevoerd en netjes alles opgeruimd en op een voor ons geschikt tijdstip.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Westerhoven
    Beoordeeld op 25 mrt 2010
    kabels wegwerken LCD TV
    Dezelfde dag nog uitgevoerd op een uitstekende en vakkundige wijze. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 18 mrt 2010
    SPOED Lichtpunten beton plafond verplaatsen (gleuven maken)
    Kon dezelfde dag komen en had de klus in 2 uurtjes geklaard.

We hadden om 15. uur met de beste heer afgesproken en we waren zelfs een kwartier eerder ter plaatse.SPOED is voor ons dan ook SPOED!!! Eenmaal met de heer kennis te hebben gemaakt kregen we indruk dat hij nogal chagrijnig was. Later begreep ik ook waarom. Namelijk de heer had het zelf geprobeerd om sleuven in plafond (breedplaatbeton) te maken. Met goedkope doe het zelf machinetje van gamma/praxis oid is dit natuurlijk onbegonnen werk. Uiteindelijk heeft dit geleid tot hogere kosten voor de heer. Om exact te zijn, waren onze kosten net zo veel als zijn prul gereedschap en nog wat benzine geld bijelkaar. Ik vind het jammer dat de heer zich moet afreageren door ons slechte, ontevreden cijfers te geven in plaats blij te zijn met onze snelle service en professionele aanpak. Meneer had eerder ons kunnen inschakelen via dan had hij nu een vrolijk gezicht kunnen hebben. Makkelijk toch Zo geregeld. Altijd tot uw dienst Vriendelijke groeten, Igor Loncar IVIGO BoorTechnieken

Reactie geplaatst 18 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Diemen
    Beoordeeld op 11 mrt 2010
    frezen cementdekvloer tbv vloerverwarming
    Igor van IVIGO is een goede vakman. Ik had een paar frezen te maken. Igor en zijn collega waren op tijd bij mij, hebben het werk goed uitgevoerd, werkten prettig en snel. Keurige mannen die weten waar ze mee bezig zijn. Eerst nadenken dan doen. Ik heb over een maand nog een boorklus. Dan worden ze weer inghuurd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Volendam
    Beoordeeld op 9 mrt 2010
    Kruipgat in fundering onder de vloer
    Igor heeft uitstekend meegedacht en oplossingen geboden toen er complicaties optraden. Ze hebben hun werk uitstekend afgeleverd en alles weer schoon achtergelaten. Ik kan deze professionals dan ookk van harte aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 3 mrt 2010
    Buis voor LCD aan de muur + extra WCD en CAI verleggen
    Igor en Ivan hebben deze klus naar volle tevredenheid geklaard. Eenmaal op de werklocatie waren er nog wat last minute aanpassingen. (cai frezen in vloer vervallen, andere elektra verplaatsen om een hoek en een lichtpunt in het plafond frezen). De mannen waren zeer flexibel en meedenkend. Eenmaal begonnen aan de werkzaamheden kwam er nog iets extra's bij: aanleggen van netwerkkabels naar 2 verdiepingen. Natuurlijk koste het uiteindelijk iets meer dan het oorspronkelijke bod, maar zoals gezegd waren de mannen zeer flexibel en helpend. Uiteindelijk heb ik alles wat ik wilde en ik kan niet wachten tot de stucadoor is geweest en ik de TV aan de muur kan hangen. En sowieso is mij verzekerd dat als er iets uiteindelijk niet werkt(COAX en netwerk niet gecheckt omdat er nog geen kabel en internetaansluiting in het huis aanwezig was), er gewoon garantie op zit. Maar ik verwacht niet dat ik daar problemen mee krijg. Teven lieten ze alles netjes, schoon en opgeruimd achter. Top! Als ik dit soort werkzaamheden nog een keer nodig heb, dan weet ik dat ik bij de mannen van IVIGO aan het goede adres ben. Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 27 feb 2010
    SPOED: wcd verplaatsen van 120 naar 30cm
    Goede communicatie vooraf, heel netjes gewerkt, stofvrij geboord en gefreesd met professionele apparatuur, en ook elektra aangesloten en afgewerkt. Snel en vakkundig en voor een scherpe prijs. Aanrader!