IVIGO Boortechnieken

IVIGO Boortechnieken beoordelingen (81)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 29 jul 2010
    Mechanische ventilatie plaatsen in badkamer
    De opdracht is prima uitgevoerd. We zijn erg te vreden over het resultaat. De communicatie verliep ook goed. We zouden hem zeker nog eens vragen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 23 jul 2010
    Verwarmingsbuizen weg werken
    Op een dinsdag gebeld en vrijdag kon Igor langs komen. Na uitgebreid telefonisch contact te hebben gehad over het opdracht is Igor vrijdag begonnen en in een paar uur had hij alle leidingen weggewerkt, daarna netjes opgeruimd. Heel goed advies. Echt een goede prijs en natuurlijk vakman schap. Als ik weer een klus heb dan weet ik zeker dat ik IVIGO erbij ga halen. Heren bedankt en misschien tot in de toekomst. Groet, Zouhair Bentmim
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 15 jul 2010
    6 gaten + chemische ankers
    Super lui. Weten waar ze over praten en zeer gedreven. Niet lullen maar poetsen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eemnes
    Beoordeeld op 15 jul 2010
    Gat boren in gevel; diameter van 150 mm
    prima gedaan, keurige jongens die gewoon hun afspraak nakomen...top!
    Beoordeeld op 14 jul 2010
    doorvoer in gevel voor afzuigkap
    prima ervaring. alles is conform afspraak verlopen en uitgevoerd. bovendien werken zij snel en erg prettig in de omgang.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 28 jun 2010
    freeswerk stopcontacten + flatscreen
    Diverse sleuven gemaakt. En goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer flexibel en perfect werk afgeleverd. Tevens hebben zij alles netjes achter gelaten (en dat heb ik wel eens anders gezien) Kortom zeer tevreden Kitty
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 28 mei 2010
    TRAP PLAATSEN + TRAPGAT ZAGEN
    Perfect bedrijf!! Denken erg mee, zijn zeer flexibel en hebben perfect werk geleverd! Igor, eigenaar van het bedrijf is een vakman, heeft ons enorm geholpen omdat we tegen veel problemen opliepen. Kortom, aanrader, zou meteen weer voor dit bedrijf kiezen!! Igor, heel veel succes met je bedrijf en bedank je mensen voor hun hulp. Gr. Ebe
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Diemen
    Beoordeeld op 20 mei 2010
    (diamant)boren tbv doorvoer afzuigkap in zijgevel
    Ik kan er kort over zijn: Het was de 1e keer dat ik een gat in mijn zijgevel liet zagen. Dus: Gaat alles goed?? Het was de 2e keer dat ik IVIGO inhuurde na een 1e prima ervaring. En ook nu: Van voor tot achter prima, prima werk geleverd. Ik kan er werkelijk niets op aanmerken. IVIGO heeft heel goed meegedacht en wat ik erg prettig vond: Ze vertelden stap voor stap vantevoren wat ze gingen doen. Dachten goed mee. Maakten weer keurig alles schoon etc. Kortom: Wederom een prima ervaring. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 9 mei 2010
    Ophangen gordijnrails
    IVIGO Boortechnieken is een betrouwbaar, professioneel bedrijf. De vaste contactpersoon Igor communiceert goed met betrekking tot het maken van afspraken. Hij en zijn medewerkers zijn plezierige personen om voor een opdracht over de vloer te krijgen: ze deden keurig bij binnenkomst hun schoenen uit!