IVIGO Boortechnieken

IVIGO Boortechnieken beoordelingen (81)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 5 mei 2010
    Leidingen infrezen + doortrekken
    Dit zijn echt topvak mensen. Wij zijn heel erg tevreden over het opgeleverd werk maar ook de werkwijze was erg fijn. Communicatie met de vakmensen was goed. Zelfs toen onze klus uitliep hielpen de vakmensen nog. Igor de baas is echt een betrouwbare man die zich aan zijn afspraken houdt. Wij raden zeker hem aan. En als we ooit nog een klus hebben kiezen wij hem zeker weer uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 5 mei 2010
    Gat boren t.b.v. afzuigkap
    IVIGO is een vakman die bovendien oog heeft voor het belang van de klant. De opdracht werd correct en volgens afspraak uitgevoerd. dat het bedrijf een hoge krijgt van zijn klanten zegt al genoeg. Ik behoor ook tot een van die zeer tevreden klanten van dit bedrijf.
    Beoordeeld op 4 mei 2010
    verplaatsen wandcontactdozen
    - netjes op afgesproken tijdstip aangekomen - vriendelijke vakmensen - alles goed afgedekt - wcd's verplaatst naar beneden - geen rommel achtergelaten - zeer goede prijs/kwaliteit
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 4 mei 2010
    sleuven freezen nieuwbouw 1200kub (vernieuwd)
    Jonge mannen en bereid om mee te denken. Moesten een paar keer terugkomen, was geen probleem en afval was netjes opgeruimd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sassenheim
    Beoordeeld op 2 mei 2010
    uitsparing voor kozijn in buitenmuur zagen
    Igor en zijn kollega hebben de uitsparing in de zijgevel keurig gemaakt en konden op hele korte termijn al aan de slag, heel flexibel dus. Inderdaad geen last van stof en water bij het zagen. Jammer van het stukje dat van een steen aan de buitengevel is afgesprongen maar dat hebben wij zelf al gerepareerd door een nieuwe steen in te metselen. Goede vakmannen en heel prettig in de omgang. Harde werkers die goed meedenken!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    sleuven vrezen in betonnen plafond
    Prima vakkracht werkt netjes en denkt mee leverd zijn werk weer schoon af. Prima dus !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Putte
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    Trapgat maken in beton + vorige opening in beton dichten
    De opdracht moest uiteindelijk op een zeer korte termijn worden uitgevoerd, wat voor Ivigo geen probleem was, ze zijn tot 's avonds 9 uur bezig geweest en hebben alles zeer netjes achtergelaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Standdaarbuiten
    Beoordeeld op 28 apr 2010
    Muren frezen
    Ik kan niet anders zeggen dan petje af. Binnen 12 uur na het plaatsen van de opdracht is hij uitgevoerd. Dit alles bijzonder netjes en zelfs net dat beetje extra zonder extra kosten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 23 apr 2010
    De sparing rond 150mm boren voor afzuigkap
    Goed en professioneel bedrijf, jij vraagt en zij draaien. Oog voor kwaliteit. en in een nieuwe keuekn gana ze zorgzaam te werk prijs was inclusief doorvoer en rvs buitenrooster met afhangen van de ventilatie kap. Mooi pakket wat een boorbedrijf aanbiedt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 23 apr 2010
    Sparing boren rond 150mm door spouwmuur
    Een gedegen en goed bedrijf. Igor doet zijn werk. Volgens afspraak. Profesioneel gereedschap. Ben blij met hun geen stof en ook geen water tijdens en na het boren. OOk netjes alls opgeruimd en ook netjes geboord.