Installatiebedrijf Kamp

Installatiebedrijf Kamp beoordelingen (144)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 1 jul 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 10 m²

Erwin reageerde als 1 van de eerste op onze vraag voor de badkamer renovatie. Reageert steeds snel op berichten en is helder en betrouwbaar in afspraken. Alles is volgens plan verlopen. De medewerkers werken netjes en zorgvuldig. Zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Dachten ook mee en brachten goede tips in. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is geweldig dat t in t echt nog mooier is geworden dan vooraf bedacht 🤩 Erwin en team bedankt voor al jullie inspanningen. Wij bevelen Erwin en zijn team van harte aan!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maasdam
    Beoordeeld op 1 jul 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie

Erwin en zijn mannen hebben topwerk geleverd. Niks was te gek voor ze en op laatste moment kon er nog iets veranderd worden. Op een donderdag kwam de sloopploeg en week later hadden we een nieuw opgeleverde badkamer! Sneller kan bijna niet. Ook hebben we het leidingwerk laten omleggen op het laatste moment in de keuken. Dit werd heel snel en vakkundig geregeld! Als je dus een betrouwbare aannemer zoekt? Zoek niet verder en maak een afspraak met Erwin!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 jun 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 7 m²

Erwin en zijn collega’s denken met alles mee. Last minute wensen waren prima. Communicatie goed, flexibel. Ze hebben kennis van wat ze doen. En onderlinge communicatie tussen de collega’s ook top. Ik raad Installatiebedrijf Kamp zeker aan!
  • Review door Dany, Pijnacker
    Beoordeeld op 1 jun 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 5 m²

Uitstekende ervaring. De voorbereiding was perfect geregeld: de container stond al voor de deur op de dag voordat de werkzaamheden begonnen. De sloop werd in één dag uitgevoerd, precies zoals afgesproken. Alle vakmensen, van de tegelzetters tot de sanitairinstallateurs, leverden werk van hoge kwaliteit met een indrukwekkende snelheid en oog voor detail. De communicatie met Erwin (project manager) was gedurende het hele project uitstekend. Wat ik vooral waardeerde, was de transparantie: geen verrassingen en geen onverwachte meerkosten. Alles was vanaf het begin duidelijk en werd opgeleverd zoals afgesproken. Zeker een aanrader.
  • Review door Julliëtte Metz, Den Haag
    Beoordeeld op 31 mei 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 5 m²

Gedurende het proces fijn contact gehad met Erwin en zijn collega’s. Geven goed en eerlijk advies en denken goed mee. Afwerking ziet er goed uit en goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn erg tevreden en zouden in het vervolg zeker nog een klus bij installatie kamp plaatsen.
  • Review door Karin Hazen, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 31 mei 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 6 m²

Fijne werkers. Soms moeilijke communicatie, maar werd altijd opgelost. Ook nu zelfs de klus klaar is staan ze nog voor je klaar. Al met al onze badkamer ziet er uit net als een showroom. Helemaal happy.
  • Review door Richard Herwaarden, Schiedam
    Beoordeeld op 24 mei 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 6 m²

Van begin tot eind duidelijke communicatie. Erwin heeft een team om zich heen lopen die weet wat kwaliteit leveren betekent. Elektricien, slopers, vakbekwame tegelzetters en overige werkzaamheden worden keurig afgeleverd. Top Erwin, bedankt!!
  • Review door PALOMA, Delft
    Beoordeeld op 18 mei 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 10 m²

We were very happy with the work done by Erwin and his team. Very professional, flexible and fast. The end result was fantastic. We are really happy with our new bathroom.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergen
    Beoordeeld op 16 mei 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Nieuwe badkamer installatie; 4 m²

Netjes en ruim op tijd afgerond! Alles verliep mooi volgens afspraak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 8 mei 2026

Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 7 m²

Duidelijke communicatie vooraf, Erwin is goed bereikbaar voor vragen. Het werk is netjes en snel uitgevoerd. Mannen zijn tijdens het werk niet heel communicatief, maar wel vaklui! Radiator was veel te laat geleverd door problemen met een groothandel. Toen hij er eenmaal was nog speciaal teruggekomen om die op te hangen. Top!