I.D.R. Schilderwerken En Totaalonderhoud

I.D.R. Schilderwerken En Totaalonderhoud beoordelingen (4)

• Review door David, Den Haag
    Beoordeeld op 28 okt 2017
    Ornamenten plafond schilderen
    Werk geleverd op korte termijn, te kort bleek na 2 dagen. Update 29 oktober: na 2 dagen blijkt de latex al los te laten, tevens komen er vlekken door latex heen. Op dit moment zijn we in gesprek om dit op te lossen. Update 30 januari 2018: Na verschijnende berichten heen en weer, is de heer De Ridder niet met een passende oplossing gekomen. Wij hebben een specialist moeten inschakelen om de werkzaamheden van IDR te repareren. Tot op heden weigert de heer De Ridder alle medewerking en erkenning van zijn tekort schietingen. IDR is in gebreken gesteld en er wacht een dagvaarding.
    (Bewerkt op 30 jan 2018)

Geachte heer Sanders, Het is erg onsportief om op werkspot een negatieve reactie te plaatsen, Wij hebben Sikkens het werk laten beoordelen en dit is goed uitgevoerd het is de verpoederde ondergrond die lost laat van het ornament +- 20cm En meerdere malen aangeven dat wij dit willen herstellen ook al is dit niet onze schuld, Mvg I de Ruiter,

Reactie geplaatst 16 nov 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 25 sep 2017
    Schilderen buitenboel hoogglans
    Verf en reparatie werkzaamheden aan al het houtwerk aan de buienzijde van de woning. Ziet er weer fris en netjes uit. Hardhouten voordeur was in eerste instantie niet goed gelukt, heel veel blaasjes in de lak maar dit is na een mailtje weer snel en keurig hersteld. We zijn tevreden. Fam. De Winter
  • Review door linda, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 mrt 2017
    Schilderen woonkamer 40m2
    Snelle goeie service Vakmanschap! Een aanrader!
  • Review door Dhr Staay
    Beoordeeld op 31 jul 2014

Monumentaal Onderhoud. - Schilderwerk - Gevel voegwerk - Houtsanering. Bijzonderheden om bij de achterkant van het pand te komen is er een kraan ingezet voor de werkzaamheden. Geen project is te gek voor ons!

(Bewerkt op 6 okt 2017)

Bedankt voor de mooie referentie,

Reactie geplaatst 6 okt 2017