Huysman schilderwerken

Huysman schilderwerken beoordelingen (5)

• Review door Lotte, Haarlem
    Beoordeeld op 31 jan 2020

Binnenschilderwerk: 1 trap

Wij zijn echt super tevreden!! Niels heeft onze trap zeer vakkundig geschuurd, hersteld en geschilderd. Elke dag als wij thuis kwamen was alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. De communicatie was top en alle afspraken zijn keurig nagekomen. Wij hebben zelden zo een goede vakman gehad, grote aanrader!!
  • Review door Klant van Huysman schilderwerken
    Beoordeeld op 9 aug 2019

Het schilderen van de binnenzijde van de woning.

Prima werk geleverd.alles volgens afspraak . Zou huysman zeker aanbevelen!!
  • Review door Illias kassino
    Beoordeeld op 9 aug 2019

Het spuiten van de kozijnen, deuren en ramen aan de binnenzijde. Hierna al het latexwerk gespoten.

Uitstekend bedrijf! Hele nette jongens die zich zeer professioneel gedragen en zeer schoon werken!!! Komen niet te laat en komen alle afspraken na. Het spuitwerk van ons houtwerk is perfect glad en een mooie kleur. Ik raad iedereen aan deze mannen in te huren voor zowel het binnen als buitenwerk!
  • Review door Petra Kloosterman
    Beoordeeld op 24 apr 2019

Het spuiten van deuren en kozijnen aan de binnenzijde van het huis. Ook de plafonds en wanden gespoten met latex.

Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd !
  • Review door Wijnand Keesmaat
    Beoordeeld op 24 apr 2019

Het spuiten van de slaapkamers en behangen met glasvlies. Ook hebben wij het buitenwerk voorzien van een frisse laag!

Prima. Kundig en vriendelijk personeel. Werken zeer netjes. Hebben 'oor' voor de wensen van de klant. Geven goed advies!