Bekijk alle vakmensen

HRL Services

Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Hulsberg
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Hovenier

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 62133349

Wij zijn een op bomen gericht bedrijf dat voor particulieren, overheid en bedrijfsleven opdrachten uitvoeren. Enerzijds het kappen (rooien) van bomen, al dan niet inclusief het verwijderen van de wortelstronk. Anderzijds het snoeien van bomen ten behoeve van vormherstel, grootte reduceren of gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het werken op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals achtertuinen; boven bebouwing, hekwerken of kwetsbare beplanting. Afhankelijk van de situatie wordt gewerkt met behulp van klimtechnieken of hoogwerkers. Een andere specialisatie is het onderhoud aan hoogstamfruitbomen. Dit is gericht op vormbehoud of vormherstel, het bevorderen van de fruitgroei of het gezond houden van de boom. Alle snoeiafval wordt door ons afgevoerd en de werkplek wordt netjes achtergelaten.

Portfolio

Reviews (12)

 • Tuin: Boom rooien; 1 boom
  raadt vakman aan
  Hans Jansen van HRL Services is een vakman die zeker 5 sterren verdient. Vriendelijke deskundige man die afspraken nakomt. Wij hebben twee b…
  Lees meer
  Berg en Terblijt
  Norbert Cornelis
 • Tuin: Boom snoeien; 1 boom
  raadt vakman aan
  Uitstekend - Hans werkt snel, goed én schoon, denkt ook mee over de beste aanpak en komt met goede tips. Een absolute aanrader.
  Hulsberg
  Maarten Milder
 • Tuin: Boom snoeien, Boomstronk verwijderen; 2 bomen
  raadt vakman aan
  Super werk! Doet wat hij beloofd. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
  Maastricht
  Lejo Silvertand
Bekijk alle reviews