Hoveniersbedrijf Van den Berg

Hoveniersbedrijf Van den Berg beoordelingen (3)

• Review door Patty Beekman
    Beoordeeld op 20 feb 2018

Vorig jaar 2017 en dit jaar 2018 ons jaarlijks tuinonderhoud ( veel snoeiwerk, bodemwerk, zaailingen verwijderen en bomen verwijderen ) laten doen door van den Berg.

Zeer betrokken bij de klant, klantvriendelijk, luistert goed naar specifieke wensen, geeft waar nodig advies en overlegt. Snoeit zodanig dat de plant er niet ''geplukt'' uitziet en toch veel korter is. Echt vakwerk. Het jaar erop bloeien en zien de planten er qua vorm mooier uit dan ze ooit zijn geweest. Ook onze treurwilg is perfect gesnoeid, best rigoureus, zoals wij graag wilden, maar is in 1 jaar tijd alweer heel mooi in verhouding uitgegroeid en mooi om naar te kijken. Staat nu zo stevig dat hij de afgelopen storm met glans heeft doorstaan, wat onze bedoeling was. We zijn echt super enthousiast en ook een beetje verbaasd wat echt vakwerk kan doen!
  • Review door EmerparkAuto
    Beoordeeld op 20 feb 2018

Al jarenlang verzorgd van Den Berg Hoveniers het groen rondom ons bedrijf.

Al jarenlang verzorgd van Den Berg Hoveniers het groen rondom ons bedrijf. Altijd vakkundig en volgens schema.
  • Review door Dick Broekhuis
    Beoordeeld op 20 feb 2018

Hebben bij ons de coniferenhaag op een professionele manier verwijderd

Wij hebben deze hovenier al gevraagd om enig advies betreffende de invulling van onze nieuw te ontwerpen tuin. Tevens waren de werknemers erg vriendelijk en hulpvaardig.