Hoogendoorn Tuinen

Hoogendoorn Tuinen beoordelingen (7)

• Review door Gijs, Zeist
    Beoordeeld op 19 feb 2019

Verwijderen of snoeien: 1 boom; catalpa alleen de takken snoeien

Arie heeft de klus op een zeer correcte en professionele wijze uitgevoerd. Alles volgens afspraak en de tuin bezem klaar achtergelaten. Zeker aan te bevelen.
  • Review door Kim, Amersfoort
    Beoordeeld op 24 jul 2018

Snoeien tuin (coniferen/buxus/kleine boompjes)

Arie heeft keurig werk afgeleverd, de tuin ziet er weer tip top uit. Voor een volgende tuin- en/of onderhoudsklus, bel ik Arie zeker weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woudenberg
    Beoordeeld op 3 jul 2018

Tuin ontwerpen en verbouwen.

(Bewerkt op 20 mei 2023)
  • Review door Tineke Tanger
    Beoordeeld op 29 jan 2018

Voortuin aanleggen.

Winter 2017 heeft Arie mijn voortuin aangelegd, waar ik inmiddels al bijna een jaar van geniet. Met elkaar is een plan bedacht en vervolgens met veel vakmanschap is uitgevoerd.
  • Review door Diederick, Odijk
    Beoordeeld op 27 jan 2018

Snoeien vuurdoorn

Zeer goed en efficiënt werk geleverd. Alles netjes opgeruimd. Een echte vakman die ook advies kan geven over ander tuinonderhoud.
  • Review door Mevrouw van Schaik-Westeneng
    Beoordeeld op 19 jan 2018

Vier keer in het jaar onderhoud aan de tuin.

Vier keer in het jaar komt Arie de tuin bij mij doen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik weer ontzettend kan genieten van de tuin als hij is langs geweest. Hoogendoorn staat echt voor kwaliteit, dit zie je vooral in het snoeien van de heggen, daarnaast is het voor mij lekker dat ik zeker weet dat alles op een juiste manier groeit in mijn tuin. En dat is toch wel erg lekker
  • Review door Theo en Greetje van Dasselaar
    Beoordeeld op 19 jan 2018

Onderhoud aan onze tuin.

Arie Hoogendoorn verzorgt al jaren onze tuin. Hij is een vakbekwame hovenier die professioneel is en afspraken nakomt. Daar komt bij dat Arie keurig werkt, alles wordt tot in de puntjes opgeruimd. Ook is hij altijd vriendelijk en komt hij rustig over. Voor ons geen andere tuinman dan Arie Hoogendoorn.