HN Onderhoudsbedrijf
HN Onderhoudsbedrijf
Beoordeling: 4.5 van 54.5538 reviews

Alle reviews (38)

  • John Korbee
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 4 nov 2021

    verbouwing badkamer

    Hans is een vakman, die erg nauwkeurig werkt, in nauw overleg met de klant en diens wensen respecteert.
  • Sandra Warmerdam
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 29 okt 2021

    Nieuwe badkamer en toilet

    Heel blij met onze nieuwe moderne badkamer. Voldoet aan al onze wensen. Er werd goed meegedacht over mogelijkheden en zeker niet de duurste alternatieven aangeboden. Zo bleven wij ruim binnen ons budget. Er worden goede afspraken gemaakt en ons vertrouwen in dit bedrijf is terecht gebleken. TOP!
  • Anoniem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 8 okt 2021

    Aanleg badkamer in voormalige slaapkamer, renovatie toilet, sloop oude badkamer en afwerken tot hobbykamer, vervangen leidingen

    Hans start met een intakegesprek. Het is fijn dat hij vanuit zijn ervaring meedenkt over het ontwerp van de ruimtes. Ook gedurende de opdracht is hij flexibel om eventuele wijzigingen in het ontwerp aan te pakken. We hebben een jaren 30 huis en dan kom je wel eens te staan voor onverwachte mankementen. Zodoende hebben wij ook alle leidingen laten vervangen. Dit was prima in te passen. Hans is helder en duidelijk over de te verwachten kosten en geeft het tijdig aan als dingen tegen zitten. Wat wij ook belangrijk vinden is dat hij goed rekening heeft gehouden met onze 3 katten die niet naar buiten mogen. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer, wc en hobbykamer en bevelen HN onderhoudsbedrijf van harte aan.
  • Erwin
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 3 okt 2021

    Complete verbouwing van badkamer en 2 toiletten

    Via mond-tot-mond reclame zijn we bij HN Onderhoudsbedrijf uitgekomen voor de verbouwing van onze badkamer en 2 toiletten. Na de 1e ontmoeting en een blik op de portfolio, was het voor ons wel duidelijk dat we in HN Onderhoudsbedrijf de juiste partner hadden gevonden. De offerte was duidelijk en realistisch, en het aantal geschatte werkuren is niet overschreden. Hans is prettig in de omgang, dringt zich niet op en past zich aan aan de werksituatie. Hij is een realist, weet hoe je problemen moet aanpakken en heeft oog voor details. Hij denkt met je mee, en doet goede suggesties. Het resultaat is fantastisch, we zijn zeer tevreden. Gedegen vakmanschap. Voor een volgende klus zullen we zeker weer voor HN Onderhoudsbedrijf kiezen.
    (Bewerkt op 4 okt 2021)
  • Suzanne, Lisse
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 6 aug 2018
    Badkamer renoveren
    Super fijn bedrijf om mee te werken. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en er wordt een keurig netjes gewerkt. Kosten worden erg overzichtelijk gefactureerd. Absoluut een aanrader.
  • pancho, Roelofarendsveen
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 31 jul 2017
    loodgieterswerk badkamer
    Hans is duidelijk en eerlijk. Heeft mijn leidingwerk netjes verzorgt en kon dit ook op zeer korte termijn organiseren. Komt zijn afspraken na. En ruimt ook netjes zijn afval op. Hans bedankt.
  • Anoniem, Sassenheim
    Beoordeling: 1 van 5
    Beoordeeld op 17 jul 2017
    Plaatsen nieuwe douche en toilet
    Helaas worden afspraken keer op keer niet nagekomen. Toilet is meer dan twee jaar geleden opgeleverd, maar geeft nog steeds problemen. Wanneer ik bel wordt de telefoon niet opgekomen (tenzij ik met een vreemd telefoonnummer bel) en op e-mails wordt niet gereageerd. Dit ondanks meerdere toezeggingen dat er naar gekeken zou worden.

    Reactie van de vakman:

    Probleem waar de klant het over heeft betreft het volgende: Er is een Geberit Duofix UP 320 frame geplaatst met daarop een rimfree ( zonder spoelrand) toiletpot. Bij het doorspoelen vliegen er een paar druppels schoon spoelwater uit de pot op de vloer. Ik ben hier 2 keer voor bij de klant geweest en heb de klant meerdere keren telefonisch verteld dat hier geen oplossing voor is, de waterstroom snelheid van het Geberit reservoir is niet in te stellen. Als de klant niet kan leven met af en toe een druppeltje vocht op de vloer is de oplossing de rimfree pot te vervangen door een exemplaar met spoelrand. Beetje jammer Martijn dat je op deze manier een revieuw hebt geplaatst. Ik heb met plezier bij je gewerkt en een prachtige badkamer en toilet opgeleverd en hoop dat je dat niet uit het oog verliest. Hans Noordman HN Onderhoudsbedrijf Lisse
  • Maarten, Hoofddorp
    Beoordeling: 4 van 5
    Beoordeeld op 6 okt 2016
    Renovatie badkamer
    Hans Noordman heeft onze badkamer en toilet beneden volledig afgebroken en compleet opnieuw opgebouwd. De communicatie ten aanzien van de opdracht (wat en hoe) voor en tijdens het project is prima bevallen. Hans levert vakmanschap en heeft al onze wensen uitstekend uitgevoerd. We kunnen Hans van harte aanbevelen als je overweegt om je badkamer te renoveren/verbouwen.
  • Alexander, Hoofddorp
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 3 mei 2016
    Plaatsen en tegelen van badkamer
    Hans en zijn collega Jacek zijn zeer professioneel en klantgericht. De badkamer is volledig neergezet naar wens en er werd vaak even gecheckt hoe we bepaalde zaken wilde laten uitvoeren. Je kan duidelijk zien dat ze dit vaak doen. Doordat ze erg precies zijn en de kwaliteit belangrijk vinden doen ze wel iets langer over het plaatsen in vergelijking met andere aanbieders. Wij kunnen ze iedereen aanraden.
  • J., Leiden
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 18 mrt 2016
    verhelpen mogelijke lekkage badkamer
    Vakman, die goed met transparante uitleg en kennis een vergane hadkamer heeft weten te redden na een superlekkage!