Havik Bouwbedrijf

Havik Bouwbedrijf beoordelingen (27)

• Review door Lukas
    Beoordeeld op 29 okt 2021

Nieuwe keuken geplaatst

Een aantal jaar geleden hebben Carlos en Jeanette van Havik Bouwbedrijf bij ons een muurtje verplaatst en een vloer gelegd. Dat ging naar volle tevredenheid en daarom zijn zij een paar maanden geleden bij ons teruggekeerd voor het plaatsen van onze nieuwe keuken. De keuken hebben wij ergens anders zelf uitgezocht (wel ruggespraak gehouden met Carlos en Jeanette), maar omdat er zoveel moest gebeuren aan de keuken vertrouwde ik de keukenboer niet voor de plaatsing. Dit hebben Carlos en Jeanette super goed voor ons gedaan. Eerst hebben ze onze oude keuken gesloopt, leidingen verlegd voor water en stroom, gestuukt en alle andere voorbereidingen werden getroffen voordat de keuken zou komen. Toen we keuken er eenmaal was hebben ze die vervolgens heel secuur voor ons geplaatst zodat wij precies de keuken hebben gekregen als we hebben uitgezocht. Er is altijd veel overleg over de aanpak en door de ervaring hebben ze goede tips en adviezen, dat is gewoon ontzettend prettig. Ik kan ze dan ook echt van harte aanbevelen, je weet zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Nogmaals bedankt Carlos en Jeanette! Volgende klus, de badkamer, eerst even sparen nog! ;) Groetjes Lukas
    (Bewerkt op 1 nov 2021)
  • Review door J. Willems
    Beoordeeld op 7 sep 2020

Toilet vernieuwd

Zeer tevreden met het resultaat, prettige mensen. Zijn van harte welkom voor eventuele nieuwe klus :)
    (Bewerkt op 8 sep 2020)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 10 aug 2020
    Huisrenovatie: Slaapkamer(s), Zolder
    Bij ons heeft Havik Bouwbedrijf o.a. sloop-, stuc- en schilderwerk uitgevoerd. Het werk is goed uitgevoerd binnen de gemaakte afspraken. Wij waren zeer te spreken over het actieve meedenken over wat we wilden en de afstemming/ communicatie. Zeer precies en betrouwbaar! Ver boven onze verwachtingen en veel beter dan we ooit hebben meegemaakt met aannemers.
  • Review door Annemarieke, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 jul 2020
    Sloop: 12 m2; Gedeeltelijke sloop - binnen
    Jeanette en Carlos hebben heel goed werk afgeleverd. Ik vond het heel fijn dat Jeanette zo goed meedenkt met wat de opties zijn en advies geeft. Daar waren andere bouwbedrijven heel anders in. Ook fijn dat ze vooraf duidelijkheid kunnen geven in wat de kosten zullen zijn. Ze werken heel netjes (elke dag aan het einde alles opgeruimd) en zijn ook niet te beroerd om even net een stapje extra te zetten. Zelf was ik ook een week aan het klussen toen zij er waren en dat was nog gezellig ook. Kortom, ik zou ze zeker aanbevelen!!
  • Review door Inez, Alkmaar
    Beoordeeld op 5 mrt 2019
    Toilet renovatie: Staand
    Ondanks de uitdagingen ivm het nieuw te plaatsen toilet is alles goed gekomen en hebben ze de tijd genomen om alles naar tevredenheid te plaatsen.
  • Review door Robert, Amstelveen
    Beoordeeld op 3 mrt 2019
    Muur verwijderen(gipsblokken)
    Wat een toppers.leveren het werk netjes af.Havik Bouwbedrijf echt een aanrader.voor een evt volgende klus zijn ze weer welkom.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 22 feb 2019
    Binnenmuur metselen (duur weghalen en nieuwe muur maken)
    I placed "nieuwe opdracht" and really soon I've got their quick responce. After nice conversation and clear comminucation with Jeanette, they started immediately my "opdracht" and after "opdracht" they cleaned my place quite well. Quick, Trustowrthy, Neat, I really recommend them and I will ask them also for next "opdracht".