harting-multidiensten
Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

• Liesbeth, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 okt 2019
    Badkamer: 7 m2; Complete renovatie
    De mannen van Harting Multidiensten hebben uitstekend werk geleverd. Ik wilde een moderne badkamer voorzien van alle basic gemakken, in neutrale kleuren en makkelijk schoon te houden. Bij de prettige kennismaking presenteerde de aannemer meteen een geweldig idee voor een betere indeling. Ook adviseerde hij over kleuren, onderdelen en accessoires. Er volgde al snel een schappelijke offerte en planning. De badkamerleverancier had mijn bestelling nog niet afgeleverd of ze gingen aan de slag. In een paar dagen was mijn oude badkamer eruit, voor ik het wist waren leidingen verlegd, lag de nieuwe vloer erin en was de boel betegeld. Zelfs op zaterdagen werkten zij (tot laat) door: ze klaarden de klus in twee in plaats van drie weken. Dit alles in opgewekt gemoed en prima overleg. Aanpassingen spraken zij goed met mij door, voor de paar problemen droegen zij inventieve, efficiënte oplossingen aan. Het resultaat is een prachtbadkamer: het lijkt wel op die van een 5-sterren-hotel. Dank mannen!
  • Dicky, Purmerend
    Beoordeeld op 6 mei 2019
    Badkamer: Complete renovatie; 6 m2
    De heren van Harting multidiensten zijn: professioneel, meedenkend en behulpzaam. Gilbert en Tyrone hebben goed advies gegeven. Meegedacht aan hoe/wat de in de badkamer behouden kon worden. Gilbert was ook nog eens zo aardig om samen tegels en andere benodigdheden uit te zoeken. Uit eindelijk heb ik veel meer dingen laten doen. Oa. Wc, verlaagd plafond en een nieuwe meterkast. Zij werken hard door en komen afspraken na. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
  • Werkspot-gebruiker uit Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 4 mei 2019
    Badkamer: Complete renovatie; 6 m2
    Badkamer is een plaatje geworden! Hieronder de voor en na foto's.
  • moniek, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 jan 2019
    Badkamer afbouwen
    Zeer tevreden over Tyrone en zijn team wat ons geeft geholpen. Ze hebben alles keurig uitgevoerd en wanneer er een kink in kabel zat dachten ze erg goed mee.
  • wouter, Assendelft
    Beoordeeld op 17 jul 2017
    badkamer renovatie
    Zeer betrokken. Houd zich aan de afspraak. Zeer profesioneel en heeft goede kwaliteit afgeleverd. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe badkamer. Mijn komplimenten aan deze aannemer.