Vriendelijke vakman, zeer secuur. Hij heeft onze hal, trapopgang en overloop vakkundig behangen. Het ziet er weer top uit!
Review door Werkspot-gebruiker uit Lochem
Werkspot-gebruiker uit Lochem
Beoordeeld op 8 sep 2020
Behangen: 40 m2; Behang aanbrengen
Harry communiceert duidelijk, denkt mee en weet waar hij het over heeft. Heeft de klus erg netjes uitgevoerd en is altijd tussentijds in overleg gebleven indien situatie niet zo was zoals van te voren bedacht. In een oud huis waar de muur niet 100% egaal was en afbrokkelde, heeft Harry helpen herstellen, waarna de behangwerkzaamheden zeer netjes uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.
Review door Willem, Zwolle
Willem, Zwolle
Beoordeeld op 21 feb 2020
Binnenschilderwerk: 30 m2 wanden
Vakkundig en snel uitgevoerd, dank Harry!
Review door Bé, Zwolle
Bé, Zwolle
Beoordeeld op 12 feb 2020
Binnenschilderwerk: 6 raamkozijnen
Harry is een zeer fijn om in huis te hebben hij werkt zeer netjes en houdt zich aan de afspraken! Ook het voorgesprek hebben wij als zeer prettig ervaren, Harry is een gezellige prater en we hebben dan ook een aangename drie dagen gehad.
Starttijd hadden we afgesproken was half acht en stipt om 7.30 stond Harry altijd op de stoep!
Dus voor ons mocht je schilder/behanger nodig hebben, neem hem hij is een alround vakman en verstaat zijn vak!
Review door Willemijn, Raalte
Willemijn, Raalte
Beoordeeld op 17 jan 2020
Behangen: 42 m2; Behang aanbrengen
Prettige man, denkt mee, werkt netjes en secuur. Vooraf gemaakte afspraken zijn duidelijk en helder.
Review door Raquel, Deventer
Raquel, Deventer
Beoordeeld op 7 jan 2019
Woonkamer en 2 slaapkamers behangen.
Zeer Snelle en nette uitvoering van de werkzaamheden. De heer Grolleman heeft 2 slaapkamers behangen.
Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
Werkspot-gebruiker uit Deventer
Beoordeeld op 4 feb 2018
Een tweetal kamers behangen en mogelijk oud behang verwijderen.
Review door Hendrik, Deventer
Hendrik, Deventer
Beoordeeld op 26 okt 2017
woonkamer hal en overloop
Flexibele uitvoering van werkzaamheden, met tussentijds aanpassingen van meer en minder werk. Harry wil zijn werk met trots achterlaten.
Review door Adèle, Wijhe
Adèle, Wijhe
Beoordeeld op 21 apr 2017
Schilderen slaapkamer ca. 30 m2
Het duurde iets langer dan ik gedacht had, maar het resultaat was fantastisch.