Harm Gelling Badkamers B.V.

Harm Gelling Badkamers B.V. beoordelingen (8)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Drouwenermond
    Beoordeeld op 30 sep 2021
  • Review door Grietje, Ter Apel
    Beoordeeld op 31 jan 2017
    Badkamer renoveren
    Eerste klas vakwerk. Normale prijs. Zal hem zeker aanbevelen.
  • Review door Peter, Gasselternijveenschemond
    Beoordeeld op 19 dec 2014
    vloer badkamer-douche vervangen
    Planning, prijs en vakkundigheid, allemaal dik in orde. Bij en volgende klus bel ik Harm zeker weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Stadskanaal
    Beoordeeld op 24 okt 2014
    Aanleggen van 2 buitenkranen
    De heer Gelling is eerst bij ons langs geweest om de situatie te bekijken. Vervolgens heeft hij rustig met ons onze wensen besproken en uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens heeft de heer Gelling ter plekke een offerte opgesteld, zodat we direct wisten wat het zou gaan kosten. De prima prijs én de vakkundige uitleg waren voor ons de doorslag om deze opdracht door Harm Gelling Badkamers B.V. uit te laten voeren. De opdracht is gisteren uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
  • Review door Harry, Midwolda
    Beoordeeld op 15 okt 2014
    Betegelen van achterwand keuken
    De achterwand van onze keuken is betegeld door Harm Gelling Badkamers B.V. Harm Gelling is een prettige man in omgang en werkt uiterst accuraat getuige de absolute vakmanschap en het meedenken. In ons geval vond hij de kleur van de Kit niet mooi genoeg en kwam hij terug met inderdaad een mooiere andere kleur. Klasse!
  • Review door Fam. Haverkamp
    Beoordeeld op 22 sep 2014

Renovatie van een garage naar geheel nieuwe badkamer,slaapkamer,hal en nieuwe cv ketel.

Wij hebben onze garage laten verbouwen tot slaap en badkamer en een nieuwe combi ketel laten plaatsen. We hadden een offerte opgevraagd bij Harm Gelling Badkamers , en hebben een heel duidelijke offerte gekregen , en zijn er mee akkoord gegaan. Ze hebben alles in eigen beheer klaar gemaakt , en waren daar ook zeer tevreden over en er was ook nog mogelijk om enkele dingen aan te passen. Het zijn echte vakmensen bij Harm Gelling Niets anders dan lof W & D Nieuw Buinen.
  • Review door W. Orsel
    Beoordeeld op 19 sep 2014

badkamer en toilet renovatie,totale aanpak van leiding werk tot tegelen

Goed en betrouwbaar, werkt op tijd en kundig...
  • Review door Fam Stuut
    Beoordeeld op 5 sep 2014

badkamer en toilet geheel vernieuwen