Bekijk alle vakmensen

Handypartners

Beoordeling: 5 van 5556 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Amsterdam
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Klusbedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 83234551

Handypartners is een Amsterdams klusbedrijf en is de partner voor kleine allround klussen tot een grotere verbouwing. Klussen, renoveren of (ver)bouwen doe je met de klant samen! De handige Handypartners werken snel, hanteren een marktconform tarief en zijn zeer betrouwbaar. Wij zijn in het bezit van het VOL-VCA vakdiploma. Binnenshuis wordt niet gerookt en ook wordt er geen harde muziek gespeeld tijdens de klus of opdracht. Voor een overzicht van opgeleverde klussen en projecten zie de foto's onderaan deze pagina. Wij bieden klanten voor de uit te voeren werkzaamheden of opdrachten de volgende mogelijkheden; - Uurbasis - Projectbasis - Prijs per M2 (schilderklus of stukadoorklus) Voor het eerste bezoek brengen wij € 45, - excl. btw aan advieskosten in rekening. Dit bedrag incl. eventuele parkeerkosten dient aan het einde van het 1ste adviesgesprek te worden voldaan middels een betaalverzoek. Deze betaling wordt in het voordeel van de klant verrekend bij de totstandkoming van de opdracht. De klant staat centraal dat is waar wij het iedere dag met veel plezier voor doen. Handypartners Partners voor iedere klus!

Portfolio

Reviews (6)

 • Kleine klus: Reparaties; Sierlijst of plinten
  raadt vakman aan
  Had naast deze klus ook een andere (ventilator vervangen). Beide klussen zijn prima uitgevoerd.
  Amsterdam
  Esther Dunning
 • Object ophangen: 1 object
  raadt vakman aan
  Wijnrek goed en snel opgehangen. Fred is een zeer vriendelijke man. Ik kan hem aanbevelen.
  Amsterdam
 • Voor deze klant de tegels op het balkon met een hogedrukreiniger duurzaam gereinigd zonder het gebruik van chemicaliën.
  raadt vakman aan
  Fred, heeft bij ons met de hogedrukreiniger het balkon gereinigd. Reageert snel, komt zijn afspraken na en levert keurig werk voor goede pri…
  Lees meer
Bekijk alle reviews