GreenHero

Beoordeeld op 27 nov 2020

Verdeelkast installeren

• Review door Karin Kool
    Beoordeeld op 27 jul 2019

Vervangen van de groepenkast en uitbreiding ervan.

Jeroen is een vriendelijke en serieuze vakman. Communiceert duidelijk en denkt mee met wat er moet gebeuren. Jeroen heeft netjes werk geleverd.
    (Bewerkt op 29 jul 2019)
  • Review door Albert, Dronten
    Beoordeeld op 27 jun 2019

Groepenkast installeren of vervangen: Ombouwen meterkast van 1x 35...

Deskundig, zeer goed alles uitgelegd, prima prijs. Erg aanbevolen!
  • Review door Sander, Harderwijk
    Beoordeeld op 25 jun 2019

Groepenkast installeren of vervangen: Groepenkast installeren of ve...

Zeer vakkundig en zeer meedenkend. Uitstekend werk voor een goede prijs. Aanrader.
  • Review door Klant van GreenHero
    Beoordeeld op 18 jun 2019

Het vinden en oplossen van een (vervelende) storing in een elektra groep. Het verwijderen en plaatsen van een nieuwe groepenkast.

Goed luisteren, meedenken, door zoeken, niet blijven "hangen" voor uurtje-factuurtje, gewoon een top ervaring
    (Bewerkt op 19 jun 2019)
  • Review door Francis Kolman
    Beoordeeld op 18 jun 2019

Het oplossen van een aardlekschakelaar storing. Het vervangen van de groepenkast. Het vervangen van een WCD met brandschade.

Prima
  • Review door Joop Beckmann
    Beoordeeld op 18 jun 2019

Het verwijderen/plaatsen van zonnepanelen en inspectie van het dak en elektrische installatie met in gebreke stelling aannemer.

Wij hebben contact gezocht met GreenHero eigenaar de Ing.J. Wemmenhove, omdat wij in het verleden ook al zeer goede ervaringen met hem hebben opgedaan. Is een vakbekwaam persoon, komt zijn afspraken na en geeft advies op maat. Heeft ons geholpen met het oplossen van een probleem met de buren, zeg maar bemiddeld en ook opgetreden waar het moet als de veiligheid in het geding is(inspectie). Ook adviezen m.b.t. aanschaf zonnepanelen geeft hij het beste advies om het meeste uit de zonnepanelen te halen. Komt ook even om de hoek kijken hoe het met de werkzaamheden gaat. Zeer professioneel een aanrader om meneer Ing. J.Wemmenhove van GreenHero uit te nodigen. Vakbekwaam, zakelijk en communicatief , een persoonlijkheid en goed in de omgang met mensen van hoog tot laag. Bovenal respect voor moeder aarde en oog voor een groenere wereld. Daar gaat het Jeroen ook om ,de toekomst van de kinderen van nu in een sterk veranderende wereld. Praat met hem en je hebt een winner in huis.
  • Review door Joris, Amersfoort
    Beoordeeld op 17 jun 2019

Elektrische laadpaal: Installatie

Jeroen is daadkrachtig, heeft keurig werk geleverd volgens onze afspraken. Hij is ook er vriendelijk in de omgang en wekt snel. Ik zou hem aanraden.