Glas-meesters
Beoordeling: 4.7 van 54.7586 reviews

• Christina, Groningen
    Beoordeeld op 14 jul 2021
    Glas zetten: 5 ruiten
    Denkt mee en komt afspraken na. Klus mooi uitgevoerd en werkplek netjes achter gelaten.
  • Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 1 mrt 2021
    Glas zetten: 14 ruiten
    Goed! Glasmeesters werkt snel en secuur. In een dag had mijn gehele woning nieuwe ruiten. En ik had geen rotzooi in huis. Zeer tevreden, ook over de communicatie en het meedenken.
  • Christa, Haren
    Beoordeeld op 28 aug 2020
    Glas zetten: 8 ruiten
    Top ervaringen met Peter!!! Zeer goed werk afgeleverd, netjes, komt afspraken na... we bevelen hem iedereen aan
  • Werkspot-gebruiker uit Veendam
    Beoordeeld op 8 jun 2020
    Glas zetten: 6 ruiten
    Zeer tevreden over de plaatsing van de ruiten. Komt afspraken na en prettig in de omgang. Zou Glas-meesters zeker aanraden.
  • Werkspot-gebruiker uit Oldehove
    Beoordeeld op 6 feb 2020
    Glas zetten: 3 ruiten
    Goed meegedacht bij het opnemen van de klus. In totaal 8 ruiten vervangen voor super isolerende beglazing. Tevens kozijnen aangepast van openslaand naar vast glas en houtrot aangepakt. Super strak gewerkt, alles netjes achtergelaten en ronduit gezellig team. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
    (Bewerkt op 4 mei 2020)
  • Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 19 feb 2020
    Glas zetten: 15 ruiten
    Peter en zijn collega's zijn vriendelijk en vakkundig. Het eindresultaat is erg goed en het houtrot werd ook mooi hersteld.
  • Daniel, Haulerwijk
    Beoordeeld op 6 feb 2020
    Glas zetten: 1 ruit
    Prima werk geleverd. Snel een nieuw raam er in en netjes afgewerkt. Bij het verwijderen van het oude raam zagen we tot onze schrik enorm veel houtrot in het kozijn, dit is ook direct netjes opgelost. Top service!