Myrke, Haren

Glas-meesters
- Beoordeeld op 25 sep 2023
Beoordeling: 5 van 5 - Christina, GroningenBeoordeeld op 14 jul 2021
Beoordeling: 5 van 5 Glas zetten: 5 ruitenDenkt mee en komt afspraken na. Klus mooi uitgevoerd en werkplek netjes achter gelaten. - Werkspot-gebruiker uit GroningenBeoordeeld op 1 mrt 2021
Beoordeling: 5 van 5 Glas zetten: 14 ruitenGoed! Glasmeesters werkt snel en secuur. In een dag had mijn gehele woning nieuwe ruiten. En ik had geen rotzooi in huis. Zeer tevreden, ook over de communicatie en het meedenken. - Megan, GroningenBeoordeeld op 20 nov 2020
Beoordeling: 4 van 5 - Christa, HarenBeoordeeld op 28 aug 2020
Beoordeling: 5 van 5 Glas zetten: 8 ruitenTop ervaringen met Peter!!! Zeer goed werk afgeleverd, netjes, komt afspraken na... we bevelen hem iedereen aan - Werkspot-gebruiker uit VeendamBeoordeeld op 8 jun 2020
Beoordeling: 5 van 5 Glas zetten: 6 ruitenZeer tevreden over de plaatsing van de ruiten. Komt afspraken na en prettig in de omgang. Zou Glas-meesters zeker aanraden. - Werkspot-gebruiker uit OldehoveBeoordeeld op 6 feb 2020
Beoordeling: 5 van 5 Glas zetten: 3 ruiten(Bewerkt op 4 mei 2020)Goed meegedacht bij het opnemen van de klus. In totaal 8 ruiten vervangen voor super isolerende beglazing. Tevens kozijnen aangepast van openslaand naar vast glas en houtrot aangepakt. Super strak gewerkt, alles netjes achtergelaten en ronduit gezellig team. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. - Karin, ZuidhornBeoordeeld op 5 apr 2020
Beoordeling: 5 van 5 - Werkspot-gebruiker uit LeeuwardenBeoordeeld op 19 feb 2020
Beoordeling: 5 van 5 Glas zetten: 15 ruitenPeter en zijn collega's zijn vriendelijk en vakkundig. Het eindresultaat is erg goed en het houtrot werd ook mooi hersteld. - Daniel, HaulerwijkBeoordeeld op 6 feb 2020
Beoordeling: 5 van 5 Glas zetten: 1 ruitPrima werk geleverd. Snel een nieuw raam er in en netjes afgewerkt. Bij het verwijderen van het oude raam zagen we tot onze schrik enorm veel houtrot in het kozijn, dit is ook direct netjes opgelost. Top service!