Flo-Rent

Flo-Rent beoordelingen (3)

• Review door Heleen Hogervorst
    Beoordeeld op 26 dec 2016

Verhuizing van 250m2 woonhuis binnen woonplaats.

Mijn ervaring met Flo-Rent is geweldig. Verhuizing binnen mijn woonplaats was binnen een paar uur geregeld. Floris heeft voor zwaar apparatuur tillen een extra medewerker geregeld. De mannen hebben goed werk verricht, volgende verhuizing gaat weer via Flo-Rent. Ik kan het iedereen adviseren.
  • Review door Huib Bonnema
    Beoordeeld op 12 dec 2016

Licht- en geluidsinstallaties van garage naar opslag

Via kennissen bij Flo-Rent uitgekomen. Voor de verhuizing van onze goederen wouden we binnen 1 dag verhuizen van garage box naar opslag. Voornamelijk licht en geluidsinstallaties moesten hierbij overgebracht worden. Vooraf duidelijk en prettige overleg gehad met de heer Floris zelf. Goederen werden zorgvuldig geladen, vervoert en gelost. Door de duidelijke vermelding van alle units (ook door Flo-Rent uitgevoerd) konden ze gemakkelijk alles sorteren in de nieuwe opslag. Wij hebben niks zelf hoeven te verhuizen en waren snel van locatie A naar B verhuisd. Goede service, meedenkend, vakkennis en professioneel. Voor verhuizingen die met zorg moeten worden uitgevoerd, en een eerlijke prijs willen betalen, kunnen ze goed terecht bij Flo-Rent in Doorwerth.
  • Review door Rolls Ratelband
    Beoordeeld op 6 dec 2016

Verhuizing van bedrijfsinventaris.

Super vriendelijke verhuizers, zeer efficiënt. Geen verborgen extra kosten. Mooie bus. Kortom aanrader!