Flex Keukenmontage
Flex Keukenmontage
Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews

Alle reviews (42)

 • Werkspot-gebruiker uit Kerkrade
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 19 apr 2024
  Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...
  Marcel en zijn collega hebben voor ons de oude keuken verwijderd, voorbereidingen getroffen (elektra, meterkast upgrade, leidingwerk) en stuc-werk verricht. Alles volgens afspraak, conform technisch plan en meer dan perfect: de keukenleverancier noemde het voorbereidende werk een '10 met een griffel' omdat Marcel meedacht met de plaatsers en e.e.a. tot op de milimeter nauwkeurig was. Daarnaast hebben we in Marcel en zijn collega twee mooie mensen mogen ontmoeten die zeer prettig in de omgang zijn en voor wie de klik met de klant net zo belangrijk is als de kwaliteit van hun werk. We waren zó tevreden dat we ze ook hebben gevraagd om onze badkamer te demonteren en de nieuwe badkamer te plaatsen. Ook dat doen ze namelijk en ook dat hebben ze naar volle tevredenheid gedaan. Kortom: voor een betrouwbare vakman die voor een 10 gaat qua kwaliteit en voor de 11 qua omgang zouden we Flex Keukenmontage van harte aanbevelen! Baggio gaat jullie missen :-)
 • Lizzie , Herten
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 9 mrt 2024
  Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...
  Marcel is een topvent die goed meedenkt en verstand van zaken heeft. Zorgt er voor dat de klus volledig en goed afgerond is. Hij is zelfs 2x teruggekomen bij ons voor nog kleine aanpassingen. Helemaal top dus! Verder heeft hij ons super goed geholpen met tips en toevoegingen voor onze woning. Ook is alles voor een eerlijke en betaalbare prijs.
 • Frits, Roermond
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 5 aug 2023
  Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...
  Werk: Monteren 2 keukenblokjes op 2 locaties, monteren boilers, realiseren wandcontactdoos in aangrenzende ruimte, realiseren watervoorziening in aangrenzende ruimte. Goede betaalbare offertes gekregen. Klus kon op korte termijn worden uitgevoerd. Tijdens de klus bleek dat ik een boiler over het hoofd had gezien. Marcel heeft deze voor ons gekocht en ook direct geïnstalleerd. Uitstekende vakman, goede afspraken en tarieven. Aanrader!
 • Werkspot-gebruiker uit Heerlen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 jul 2023
  Keuken renovatie: Keuken renoveren
  Klus: dubbel keukenkastje verwijderen. Plek aanpassen voor een 90cm fornuis, plaatsen en afwerken. Ik kocht een 90cm M-systems op Marktplaats in de veronderstelling dat deze makkelijk te plaatsen was. Toen bleek het zo ingewikkeld om het ingebouwd te krijgen. Gelukkig vond ik Flex Keukenmontage via Werkspot. Vanaf het eerste moment dat Marcel binnenliep had ik in de gaten: dat is iemand met verstand van zaken. Een vakman die weet wat hij doet en meedenkt. Ik ben meer dan tevreden over de wijze waarop de klus is uitgevoerd. Vakmanschap en persoonlijke aanpak: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
 • Diana Gosselaar, Heerlen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 17 jul 2023
  Keuken montage: L-vormige keuken; Achterwand aanrecht
  Aanrechtblad laten vervangen, bovenkastjes laten verwijderen en daarvoor in de plaats planken laten monteren. Badkamermeubel met wasbak en kraan laten plaatsen. Marcel van Flex Keukenmontage werkt secuur, vlot en netjes en is een rustig en prettige persoon om in huis te hebben. Hij neemt oude materialen mee en ruimt alles netjes op. Hij houdt zich aan de gemaakte afspraken. De levering van mijn nieuwe aanrechtblad liep vertraging op en Marcel deed niet moeilijk over het verzetten van de klusafspraak. Kortom een TOP klusser. Ik kan zijn bedrijf aan iedereen aanraden!
 • Renske, Posterholt
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 19 okt 2022
  Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...
  Marcel heeft bij ons de keukenruimte voorbereid voor montage. (O.a. een muurtje ingekort, elektra/waterleidingen en afvoer verlegd, stucwerkzaamheden uitgevoerd.) Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en over de manier waarop Marcel werkt en communiceert. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, en er wordt tijdig overlegd wanneer dit nodig is. Marcel werkt gestructureerd en netjes. Daarnaast denkt hij ook mee in zaken die oorspronkelijk niet tot zijn werkzaamheden behoren. Zo ontdekte hij een doorgezakte pijp in onze kruipruimte en heeft hij hier op eigen inititatief een oplossing voor bedacht. Wij hebben Marcel ervaren als een prettige man, die op een rustige en duidelijke manier communiceert, meedenkt, en afspraken nakomt. Zowel de offerte als de eindfactuur waren zeer gespecificeerd opgesteld, zodat er voor de klant ook duidelijk en transparant is waar nu precies voor betaald wordt. Al met al zouden wij Marcel als vakman zeker weten aanraden!
 • luc, Heerlen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 29 apr 2022
  Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...
  Bij de eerste ontmoeting een duidelijk gesprek gehad en werd ons direct duidelijk verteld wat wel en niet mogelijk was. Geen loze beloftes en er niet omheen draaien. Er word ook meegedacht over het budget. De samenwerking was erg fijn.
 • Sharad, Maastricht
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 24 mrt 2021
  Keuken renovatie: 9 m2; Keuken renoveren
  Marcel is geweldig om mee samen te werken en is erg meegaand voor veranderingen en nieuwe ideeën. In de loop van het werk veranderden er verschillende dingen en moesten ze worden aangepast en dit gebeurde allemaal heel gemakkelijk en op een vriendelijke manier. Marcel is erg puntueel en gaat altijd grondig te werk