Exact Klusbedrijf

Exact Klusbedrijf beoordelingen (19)

• Review door Nicole, Haarlem
    Beoordeeld op 17 jun 2026

Binnendeur plaatsen of vervangen: 1 deur; Reguliere deur

De klus is begonnen met schilderwerk. Deels goed gegaan. De vensterbank is een hobbelige boel geworden omdat het niet glad geschuurd is. Die moet ik nu over laten doen. Er werd geschuurd met de deur/raam open, waardoor het hele huis onder een laagje stof zat. Verder is geen stuckloper geplaatst. Het plaatsje lag vol met schilfertjes. Jammer dat er niets is schoongemaakt.
  • Review door Marion Allard, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jun 2026

Binnendeur plaatsen of vervangen: 1 deur; Reguliere deur

Uitstekend werk, we zijn zeer tevreden. De medewerker stelde vooraf verduidelijkende vragen om ons een gedetailleerde kostenraming te kunnen geven, kwam precies op de afgesproken tijd, het werk is onberispelijk en ze hebben zelfs alles netjes opgeruimd na afloop. We kunnen ze van harte aanbevelen en zullen ze zeker weer inhuren.

Reactie geplaatst 6 jun 2026
  • Review door Suhaib Roomy, Zaandam
    Beoordeeld op 12 apr 2026

Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen: 1 deur; Besta...

Ik heb via Werkspot Exact Klussenbedrijf ingehuurd voor het vervangen van mijn achterdeur. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het zijn echte professionals die weten wat ze doen. Ze hebben mijn oude deur verwijderd en de nieuwe binnen een paar uur geplaatst. Daarnaast hebben ze alles netjes opgeruimd en de oude deur en het overige afval meegenomen. Ik ben erg blij met hun werk – elke euro meer dan waard!
    Beoordeeld op 11 apr 2026

Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen: 1 deur; Besta...

• Review door Jaap, Haarlem
    Beoordeeld op 30 mrt 2026

Binnendeur plaatsen of vervangen: 1 deur; Glazen douchedeur

Uitstekend bedrijf. Werkt netjes. Mijn douchedeur zit er strak en netjes in. Blij mee!

• Review door Klant van Exact Klusbedrijf
    Beoordeeld op 26 mrt 2026

Kozijnen en deuren monteren

Het contact verliep prima. Het bedrijf reageerde snel en netjes. Prijs was ook acceptabel. Er kwamen twee uitvoerders die goed werk hebben verricht. Eén van hen sprak geen Nederlands, de ander een klein beetje, maar de communicatie ging goed. Harde werkers en vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar.

• Review door Klant van Exact Klusbedrijf
    Beoordeeld op 20 mrt 2026

Ombouw CV ketel en kast in elkaar zetten

Duidelijke communicatie en afspraken, leveren netjes werk af en de nazorg met een klein issue hebben ze netjes afgehandeld. Ben heel blij met mijn kast

• Review door M., Wilnis
    Beoordeeld op 11 mrt 2026

Plafond plaatsen of verlagen: Dakkapel aftimmeren en deur dicht maken

Erg tevreden over Exact Klusbedrijf. Perfect alles afgetimmerd en gestuukt, precies waar ik naar op zoek was. Snel beschikbaar en werken netjes. Zeker een aanrader. Dank je wel voor het goede werk.

Reactie geplaatst 12 mrt 2026
  • Review door Yanise Andalusi
    Beoordeeld op 1 mrt 2026

Maken van de voordeur

Onze voordeur sloot niet goed meer, de timmerman van Exact heeft dit zorgvuldig en snel gemaakt. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
    Beoordeeld op 22 mei 2025

Binnendeur plaatsen of vervangen: 1 deur; Reguliere deur

High quality job without leaving a trace of dust. Best professionals I have worked with.