Bekijk alle vakmensen

EcoVita Hoveniers

Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Soesterberg
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Vloerspecialist
 • Hovenier
 • Stratenmaker

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 32158532

EcoVita hoveniers is een exclusief ecologisch hoveniersbedrijf gevoerd door de Biochemicus Victor Smit, die in Leiden is afgestudeerd op plantenvirussen. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve ecologische laagonderhoud tuinen. Wij zijn dankbaar voor het grote aantal directe aanvragen dat we krijgen. Daarom moeten we wel (o.a. ecologische) keuzes maken. Een directe aanvrage heeft daarom bij ons alléén zin als: - U vlak bij Soesterberg woont. (Binnen een (google) wegafstand van ongeveer 15 km.) - U bereid bent voor de ecologische benadering een significant hogere prijs te betalen. - U véél geduld heeft: bij ons duurt een volledige aanleg of renovatie gemiddeld vier tot zes SEIZOENEN. - U méér wilt dan alleen nieuwe bestrating of herbestrating. - U bereid bent naar alternatieven voor kunstgras te kijken: wij doen GEEN kunstgras. Mocht onze ecologische benadering u nog steeds aanspreken dan nodigen wij u van harte uit om verder te lezen: Na de oprichting in 2010 bleek al snel dat er grote behoefte is aan een meer verantwoorde manier van omgang mét onze directe leefomgeving. Aangezien dit gepaard gaat met meer samenwerking mét de natuur, hetgeen beter werkt dan bestrijding van de natuur, is het bedrijf binnen enkele jaren een puur ecologisch geworden. U kunt ons inschakelen als wij een meerwaarde kunnen bieden in het ecologische aspect én als u bereid bent te betalen voor het luxere segment met laag onderhoud. Sinds het begin van Schop en Co in 2010 en ook na de omdoping tot Eco Vita Hoveniers in 2020, zijn onze ecologische laag-onderhoudstuinen alleen maar mooier en effectiever geworden zoals ook blijkt uit de referenties.

Portfolio

Reviews (17)

 • Hek/Schutting repareren: Hang- en sluitwerk is beschadigd of weg
  raadt vakman aan
  fijn persoon om mee te werken, goede communicatie. Komt afspraken na. Poort hangt er weer goed in.
  Utrecht
  Ben Sam
  Dank voor deze fijne en vriendelijke referentie. En dat van zulke fijne en krachtige mensen: ik waarschuw altijd dat het bij dit soort klussen onder de grond zwaar tegen kan zitten. En dat was hier helaas niets te veel gezegd. Ondanks de tegenslagen beleven deze klanten zeer vriendelijk, aardig, beleefd en geduldig. Het was een eer en groot genoegen om zulke sterke- en door en door goede- mensen te mogen helpen.
 • Tuinonderhoud: 80 m2; Planten bijwerken, Struiken bijwerken, Onkrui...
  raadt vakman aan
  Efficient communication, thorough with the details, great work
  Utrecht
  Thanks very much for these great compliments. It has been a pleasure and an honor to work for these people which are very nice even though they have such important jobs. For me they prove that immigration can be a very good thing....
 • Tuin opknappen
  raadt vakman aan
  Mijn tuin heeft een complete metamorfose ondergaan waar ik heel erg blij mee ben. Mijn totaal verwilderde tuin is omgetoverd in een heel ver…
  Lees meer
  Lelystad
  Margriet Stel
  Dank voor deze prachtige referentie. Ik heb deze klant ervaren als een spiritueel hoog ontwikkeld persoon en een van mijn meest vriendelijke klanten. Dankzij haar smaak, geduld en indrukwekkende vertrouwen heb ik een betonnen afval balk mogen inbouwen tot een lichtgevend glazen Mariabeeld op sokkel dat nu nog haar spirituele border in haar Elemententuin siert. Ik ben deze klant dankbaar en ik ben echt trots op deze tuin.
Bekijk alle reviews