EasyVolt

Top
  • Review door Ayelt Zuiden, Balk
    Beoordeeld op 29 sep 2025

Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie

Makkelijk in contact en omgang. Kundige mensen. Heel fijne samenwerking en hebben de werkplaats keurig achtergelaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
    Beoordeeld op 29 sep 2025

• Review door Khiem, Doorwerth
    Beoordeeld op 11 sep 2025

Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie, Levering

Communicatie was prettig. De heren die langskwamen waren zeer correct en hadden veel kennis. Hierdoor liep het voor mijn gevoel compleet vlekkeloos ondanks dat het weer tegen zat. Zeker een aan te raden partij. Ik was ook blij dat het op korte termijn kon. Daarnaast werkten ze heel erg netjes, de stoep, de meterkast en de laadpaal zien er daardoor heel goed uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boven-Leeuwen
    Beoordeeld op 19 aug 2025

Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie, Levering

Goed geholpen door twee aardige gasten. Ze hebben bij mij een Peblar laadpaal zeer strak opgehangen (en geconfigureerd) aan de zijkant van het huis en de kabels weggewerkt met een heel net profieltje in dezelfde kleur. Fun fact: deze laten ze in de juiste kleur schilderen door een vriend van ze, die schilder is. Ze kwamen tijdens de werkzaamheden een probleem in de meterkast tegen en hebben dat direct voor me opgelost voor een hele vriendelijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boekel
    Beoordeeld op 27 jul 2025

Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie, Levering

Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Easyvolt! Martijn heeft ons van begin tot eind netjes en professioneel geholpen. De installatie van de Peblar laadpaal is keurig uitgevoerd – hij hangt strak en netjes aan onze muur. Alles is getest en werkt perfect. Daarbij heeft Martijn alles duidelijk uitgelegd, zodat we precies weten hoe alles werkt. Echt topservice! Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hemelum
    Beoordeeld op 25 jul 2025

• Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 16 jul 2025

• Review door Jerry, Katwijk
    Beoordeeld op 26 jun 2025

Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie

Vandaag is de Zaptec Go door Easyvolt BV (Jeroen) aangesloten en is de installatie in de meterkast op orde gebracht. Met Jeroen en Martijn erg prettig contact. Ziet er echt heel netjes uit allemaal en werkt super. Vaklui 1e klas! Bedankt en zal jullie zeker aanraden bij vrienden, kennissen, collega’s etc.