EA Woningonderhoud

EA Woningonderhoud beoordelingen (7)

• Review door C.a.donker, Dronten
    Beoordeeld op 1 okt 2024

Kleine klus: Installatie, Reparaties; Waterleidingen of afvoer, Nie...

Goede afspraak en goed afgehandeld.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 27 mrt 2020

Kleine klus: Installatie; Licht en elektra

We zijn erg tevreden omtrent Elroy. Hij communiceert helder en is zeer vriendelijk in de omgang. Qua werk is het gewoon wat je van een echte vakman verwacht. Wij zijn zeer tevreden omtrent gang van zaken en de uitvoering van zijn werk. We gaan hem zeker vaker vragen of hij ons kan helpen en zouden hem zeker bij andere aanbevelen. Gr Marc
  • Review door Heilbron Montage
    Beoordeeld op 21 mrt 2020

Gevel bekleding en isoleren buitengevel Almere

Het is een fijn bedrijf waar je goed mee kan overleggen. Waar je duidelijke afspraken mee kan maken. En altijd mee denkt in een oplossing. De kwaliteit van het werk is goed terug te zien, dus zeker een aanrader.
    (Bewerkt op 23 mrt 2020)
  • Review door Sharona Bakker
    Beoordeeld op 17 mrt 2020

Badkamer Lekkage verhelpen douchehoek, voegen vervangen en kit naden vervangen.

Wij zijn heel fijn geholpen. Op korte termijn een afspraak kunnen maken en vervolgens netjes en grondig werk geleverd. Dit wordt voor ons een vaste man, indien wij iets aan ons sanitair hebben. Hartelijk dank!
    (Bewerkt op 18 mrt 2020)
  • Review door Hilco Schut
    Beoordeeld op 17 mrt 2020

Badkamer, Keuken en Toilet Installatiewerk verricht.

Neemt zijn werk serieus, gaat professioneel te werk, ziet overal wel een oplossing in en bespreekt alles netjes van te voren! Zeker aan te raden! Dikke 5 sterren Bedankt
  • Review door Sandra Werleman

Schilderwerk Buiten en Binnen

Deze schilder heeft bij ons het binnen en buitenwerk gedaan, voldoet aan de afspraken en prijs was ook reeel. Zeer tevreden over het eind resultaat!
  • Review door Flevokleur
    Beoordeeld op 17 mrt 2020

Diverse schilderwerk verricht in Woning en Bedrijfspand. Sauswerk, plafond witten en kozijnen schilderen. Tevens ook vliesbehang plakken.

Fijn bedrijf, en keurig geholpen met schilder werkzaamheden. Vriendelijke man en houd zich aan de afspraken, zeker voor herhaling vatbaar!