E&M Projects

E&M Projects beoordelingen (20)

• Review door Gerline, Zwolle
    Beoordeeld op 8 jan 2026
    Vloer verwijderen: Tapijt
    Er is netjes en snel gewerkt en ik kreeg zelfs korting omdat het sneller ging dan gedacht. Alle vloerbedekking is meegenomen en alles is aangeveegd achtergelaten. Heel fijn!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 9 sep 2021
    Vloer verwijderen: 5 m2; Tegels
    Prima ervaring. Eddy is vriendelijk en reageert snel, erg prettig. De klus was snel gedaan en voor een prima prijs.
    (Bewerkt op 20 sep 2021)

Dank je voor je review!

Reactie geplaatst 20 sep 2021
  • Review door Wesley, Julianadorp
    Beoordeeld op 25 jun 2021
    Vloer verwijderen: 45 m2; Tegels
    Eddy kwam samen met Gerard. Beiden harde werkers. Tegels waren binnen no time verwijderd en opgeruimd. Moest zelf nog een muurtje verwijderen. Hierbij mocht ik zijn reciprozaag gebruiken en heeft hij geholpen bij het zoeken naar eventuele leidingen in de muur. Dat bleek geen overbodige luxe! Het zijn géén heren die zichzelf de druk opleggen van een volgende klus. Je krijgt daardoor 100% aandacht. Betrouwbaar,snel,duidelijk en goede prijs kwaliteit.
  • Review door Martijn, Helvoirt
    Beoordeeld op 25 mei 2021
    Vloer verwijderen: PVC 57 M2
    Hele fijne communicatie. Afspraken netjes nagekomen. Helaas bleek onze PVC vloer zo vast te zitten dat Eddy ons adviseerde dit anders te doen. Eerlijk en goed advies! Ik raad hem zeker aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 11 mei 2021
    Vloer verwijderen: 40 m2; Cement dekvloer
    Betrouwbaar bedrijf om je klus te laten uitvoeren. Eerder een videogesprek gehad om de klus te bespreken. Helaas bleek een gedeelte van de vloer niet verwijderd te kunnen worden. Dit is met Eddy super netjes opgelost.

Dank je wel voor deze mooie review!

Reactie geplaatst 11 mei 2021
  • Review door Kelly, Nunspeet
    Beoordeeld op 7 mei 2021
    Vloer verwijderen: 30 m2; Parket
    Eddy hebben wij ervaren als een vriendelijke en hardwerkend persoon. Sociaal en denkt mee over de werkzaamheden. Zeer betrouwbaar vanaf onze eerste contactmoment. Schakelt snel en houdt zijn hoofd koel als het even niet mee zit. Onze houten vloer heeft Eddy verwijderd. Een zeer nette prijs. Zonder hem was het niet goed gekomen. Ging erg moeizaam omdat de spaanplaten vast zaten aan het beton. Tja, moet wel goed verwijderd worden als je vloerverwarming krijgt... Het is goed gekomen dankzij Eddy! Hij gaat door tot dat de klant tevreden is. Topper!

Beste Kelly, dank je wel voor deze complimenten en de mooie review :-)

Reactie geplaatst 7 mei 2021

Reactie geplaatst 3 mei 2021
  • Review door M.h.m, Geleen
    Beoordeeld op 25 apr 2021
    Vloer verwijderen: 45 m2; Cementdekvloer
    E&M Projects communiceert duidelijk! Komt afspraken na en werkt hard! Ondanks zijn strakke planning maakt hij toch tijd. Zelfs op zondag komen deze professionals werken. Laatste dag samen met deze mannen het project tot een goed eind gebracht!

Dank je wel voor deze mooie review Marc. Het was uiteindelijk een uitdagend project en dankzij je gastvrijheid en de humor bij tijd en wijle, ook op de zondag, een fijne werkdag! Succes met de verbouwing. Groet Eddy en Terence.

Reactie geplaatst 25 apr 2021
  • Review door Lodewijk, 's-Heerenberg
    Beoordeeld op 22 apr 2021
    Vloer verwijderen: 46 m2; gelijmde pvc vloer
    Eddy van E&M projects heeft geweldig werk geleverd, hij komt zijn afspraken na, communiceert goed en maakt er geen haast klus van. Zelfs een uur durende storing met de lift om de verwijderde vloer af te voeren (wij wonen op de derde etage) bracht hem niet van z’n stuk.

Beste heer Jansen, dank voor deze mooi review en dank voor een prettige werkdag! Groet, Eddy

Reactie geplaatst 22 apr 2021