DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

Beoordeeld op 5 feb 2010
    renovatie badkamer
    Zeer tevreden over DZ- Klussenbedrijf, echt een aanrader! Harde werkers (vonden het geen probleem om een avond nog tot laat door te werken, zodat de klus toch op tijd af was) , denken goed mee, geven goede adviezen, werken zeer nauwkeurig, kortom: echte vakmannen! ! We zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat: een prachtige badkamer. Ook goede prijs-kwaliteit verhouding. Als we nog eens een klus hebben, zullen we zeker weer contact opnemen met DZ- Klussenbedrijf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 31 jan 2010
    Opknappen slaapkamer
    Goed vakwerk: mooi en strak gestuct, radiotor netjes verplaatst en de lamintaatvloer is er perfect ingelegd. Erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 29 jan 2010
    Renoveren badkamer
    Erg hard werkende vakmensen, maken lange dagen en ronden de klus dus snel af. Als je zelf voor goede tekeningen zorgt (inclusief details) dan maken ze het precies zoals je wilt. Voor verdere werkzaamheden in ons huis zullen we zeker weer een offerte aanvragen bij dit bedrijf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 20 jan 2010
    badkamer renoveren en deels uitbouwen
    We hebben Damian in eertse instantie gevraagd voor het renoveren van onze badkamer. Het eerste gevoel was gelijk goed. Damian leek betrouwbaar, dacht met ons mee, keek niet zo moeilijk als de andere aannemers (!) en kwam uiteindelijk met een prima offerte. Na dit positieve gevoel hebben we hem gevraagd om ook voor andere zaken een prijs te geven: - voor het doorbreken van de keukenmuur inclusief steunbalk - voor het leggen van alle cv-leidingen en plaatsen van de cv-radiatoren (al door ons gekocht) - voor het plaatsen van een toilet beneden - voor het maken van een vensterbank en een meterkast - voor alle elektriciteit: het plaatsen can een stoppenkast, leggen van kabels en extra groepen & plaatsen contacten - stucen van de muren en plafonds. Uiteindelijk hebben we alle bovenstaande klussen bij Damian laten doen en zijn we ontzettend tevreden met he tresultaat. Damian en zijn 3 mannen hebben in 3 weken een giga-klus geklaard. De vriendelijke mannen zijn goed op elkaar ingewerkt en met Damian is engels praten is geen enkel probleem. Hard werken, goed willen afleveren, meedenken en eigen initaitief was ook tijdens de verbouwing kenmerkend voor de werkstijl. Er was ook ruimte voor flexibiliteit in onze wensen. De afwerking was prima en zelfs nét even beter dan wij hadden bedacht: hoewel extra inspanning (betonvloer!) werden ale leidingen onder de vloer aangelegd, alle electriciteit ingefrased, zeer strak stuc- en tegelwerk. De badkamer is werkelijk mijn droombadkamer geworden: pracht tegel -en lichtwerk! Fijn dat ook extra dingetjes geregeld konden worden. Indien dit veel werk werd, werd daar achteraf -uiteraard- wel een (reele) afrekening voor gedaan. Op het eind wel enige tijdsdruk door te krappe planning. Hierdoor waren de laatste afwerkingen minder goed dan wij van hem gewend waren. Al met al kunnen wij damian aan iedereen aanbevelen.
    Beoordeeld op 21 dec 2009
    renovatie badkamer en toilet
    Project betrof de renovatie van badkamer en toilet. Ondanks scheve muren en weinig ruimte heeft Damian heel goed werk geleverd. Tegelwerk is superstrak, muren en plafonds mooi in de stuc en alles netjes en precies afgewerkt. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Zowel vooraf als tijdens de uitvoering denken ze goed met je mee en betrekken je bij allerlei beslissingen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Goed vakwerk voor een scherpe prijs!
    Beoordeeld op 17 dec 2009
    plafond en woonkamer stucen in woonkamer, Utrecht
    Damian is een vakman en heeft goed werk geleverd. Hij is een harde werker die een goede inschatting van het werk maakt en vervolgens dat ook netjes volgens de beloofde kwaliteit afrond. Maak wel heldere afspraken van te voren, zodat daar geen misverstand over bestaat. Mooi is dat hij ook meedenkt in de vervolgstappen, na het stucwerk Wat mij betreft mag hij een andere keer andere ruimten in mijn huis komen stucen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 11 dec 2009
    tegelen, stuccen en afmaken van badkamer in Hoofddorp totaalprijs...
    Altijd op tijd, maakt lange dagen en levert vakkundig werk. Denkt mee en past zich aan aan de gezinssituatie.De volgende opdracht zullen we Andy zeker overwegen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 4 dec 2009
    Afwerking badkamer - plaatsen bad/douche en tegelwerk
    Damian heeft dit snel en heel goed geregeld. Een vakman die 's morgens vroeg begon en door ging tot de avond. Als het nodig was, werd de avond ook gebruikt. Verder heel netjes gewerkt, de tegels zijn zelfs prachtig verstek geslepen op de hoeken. Een aanrader. Damian .houdt zich aan de afspraak en denkt mee.
    Beoordeeld op 17 nov 2009
    stucwerk, schilderwerk, timmerwerk
    Damians bedrijf is bijzonder professioneel. Fijne mensen, harde werkers. Het schilderwerk en stucwerk (130m2) ziet er bijzonder goed en strak uit. Ook de electra is prima in orde. Ze zijn perfectionistisch ingesteld, wat ik erg heb gewaardeerd. Ze werken graag met goede materialen en proberen alles er perfect uit te laten zien. Ik ben zeer blij met dit bedrijf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Laren
    Beoordeeld op 16 nov 2009
    Stuccen plafonds en wanden
    Uitstekend vakwerk, harde werker, zeer nauwkeurig en precies. Betrouwbaar en stipt in het nakomen van afspraken.