DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

• Review door Andrew, Haarlem
    Beoordeeld op 16 mrt 2011
    Installeren complete badkamer en toilet
    Simpelweg vakwerk! Je kan goed zien dat ze ruime ervaring hebben in het vak. Het mooie aan DZ is dat ze extreem flexibel zijn vooraf, maar ook gedurende de uitvoering van de klus. DZ beheerst nagenoeg alles in het huis, van stucwerk tot installatie van badkamers. Wij moesten met spoed enkele elektriciteitsleidingen verplaatsen en nieuwe stroomgroepen plaatsen in de meterkast, dit was geen enkel probleem! Binnen een paar uur was het geregeld en dan te bedenken dat het leidingwerk in de keuken was en DZ ingehuurd was voor de badkamer... Over flexibel gesproken. Een volgende klus in ons huis wordt zeker door DZ uitgevoerd! Bij een evt volgend huis zou ik alles door DZ willen laten doen. Conclusie; niet twijfelen gewoon doen en je zal er geen spijt van krijgen!
  • Review door Paul, Bussum
    Beoordeeld op 6 mrt 2011
    Renovatie badkamer
    Eerste klasse eerlijke en hardwerkende vakmensen. We hadden 6 offertes opgevraagd, maar alle Nederlandse aannemers hebben 3-4 weken nodig voor een klus, werken met onderaannemers en allerlei stelposten en hebben ook 1-2 weken nodig voor alleen maar een offerte. DZ-Klussenbedrijf werkt gemiddeld een uur of 12 per dag, ook op zaterdag en zondag en binnen 2 weken was alles klaar en ze kunnen alles zelf en vakkundig. Tegelwerk is perfect, alles in verstek gezaagd en mooi strak gelegd. Denken mee en zijn niet te beroerd om iets extra's te doen zonder meteen meer te rekenen. Ook kleurstelling van voeg en kit is aangepast op de tegels. Andreas heeft bij ons alles gedaan. Communicatie ging via Damian omdat Andreas alleen Duits spreekt, maar dat is prima te doen. Andreas heeft graag zijn koffie sterk met suiker!
  • Review door andy, Aalsmeer
    Beoordeeld op 1 mrt 2011
    Appartement opknappen
    Wanneer je een grote klus te vergeven hebt, is betrouwbaarheid altijd weer een belangrijke en onzekere factor. Deze klus is binnen de tijd, voor het overeengekomen bedrag met vakmanschap geklaard. DZ krijgt van ons een mooie 10!
    Beoordeeld op 12 feb 2011
    Badkamer geheel vernieuwen
    Vandaag is onze badkamer afgerond en we zijn erg tevreden over zowel het resulaat, als ook de gang van zaken tijdens de verbouwing. Adreas heeft het meeste werk bij ons verricht. Tijdens de verbouwing en droogdagen houdt Damian contact over de planning en komt zijn afspraken na. Adreas en wij spreken beiden niet heel goed duits, maar bij onduidelijheden wordt Damian gebeld en kan het een en ander in het engels besproken worden. Damian is altijd bereikbaar. Er worden geen eigen beslissingen genomen, alles wordt besproken en afgestemd met ons voordat het geplaatst wordt etc. Damian komt om de paar agen polshoogte nemen. De klus is binnen de afgesproken termijn afgerond. Andreas is een harde werker en maakt lange dagen om de klus binnen de afgesproken termijn af te ronden. Er wordt geen minuut langer pauze genomen dan nodig. Andreas werkt erg secuur en netjes. Wij kunnen DZ klussenbedrijf aan iedereen aanraden.
  • Review door Jan Frits, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 feb 2011
    Renovatie badkamer Amsterdam
    We zijn erg tevreden over het resultaat en de gang van zaken vanaf eerste contact tot nu toe. Toen Damian de eerste keer kwam kijken om de offerte definitief te maken, maakte hij direct een kundige en betrouwbare indruk en voor zijn mannen geldt dat ook. Ze werken hard, degelijk, secuur en flexibel. De communicatie verliep ondanks de taalproblemen (een van de mannen spreekt enigszins Duits) goed doordat ze als er iets besproken moest worden waar we niet uitkwamen direct Damian gebeld werd, zodat we het in het Engels konden afhandelen. De badkamer en omgeving zijn netjes achtergelaten en puin en afval werden dagelijks afgevoerd. Het werk is binnen de geplande tijd uitgevoerd. Omdat onze wastafel nog niet geleverd is komen ze nog een keer terug om die te installeren. Door een misverstand is er een gat teveel geboord in een tegel. We moeten nu een pak tegels bijkopen maar Damian vergoedt de kosten daarvoor. Al met al raden we DZ-klussenbedrijf aan voor lastige klussen met beperkte werkruimte.
  • Review door M., Amstelveen
    Beoordeeld op 30 jan 2011
    Badkamer renovatie
    Wij zijn zeer tevreden over DZ Klussenbedrijf (Damian en Andreas) Onze badkamer is weer een pareltje geworden waar we erg blij mee zijn. Damian verzorgt de planning en communicatie met de klant terwijl Andreas de werkzaamheden uitvoert. Andreas is een vriendelijke harde werker die vroeg begint en indien nodig langer doorwerkt om zo de volgende dag weer goed te kunnen beginnen. Naast het goede werk is er tijdens de werkzaamheden ook meegedacht waardoor indien nodig goede alternatieven konden worden gevonden. Een aanrader.
  • Review door Femke, Amstelveen
    Beoordeeld op 17 jan 2011
    Bestaande badkamer vernieuwen
    Na een offerte te hebben ontvangen hebben wij voor DZ-Klussenbredrijf gekozen. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, de communicatie en het resultaat. Er is hard en zorgvuldig gewerkt. De badkamer en toilet zijn binnen de afgesproken termijn opgeleverd.
  • Review door Rob, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 14 dec 2010
    Badkamer aanpakken
    Onze ervaring is zeer goed met DZ-Klussenbedrijf. Vriendelijke hard werkende man. Denken mee. Gewoon goed geregeld en zeer zeker aan te bevelen. Nogmaals dank.
  • Review door Saskia, Almere
    Beoordeeld op 6 dec 2010
    Totale renovatie badkamer
    DZ-klussenbedrijf deed een goed bod, maar we hebben ze vooral gekozen vanwege de uitstekende referenties en het vele fotomateriaal van hun klussen. Damian heeft bij ons thuis de situatie bekeken en kwam ook zelf nog met goede opmerkingen en ideeen. Hij was heel duidelijk in de mogelijkheden. Andreas heeft bij ons het werk gedaan en daar zijn we heel tevreden over! Allereerst moest dat wat er nog stond van de badkamer gesloopt worden en daarna moest er weer een nieuwe muur gebouwd worden. Het ging verbazend vlug! Op dag 2 stond de nieuwe muur er al! Als Andreas tegen een probleem aanliep, kwam hij dit altijd melden en vragen hoe wij het wilde hebben. Andreas is een harde werker, die van 's ochtends vroeg tot 7 of 8 uur 's avonds doorwerkt. Als het moet zelfs later. De afwerking van de tegels is werkelijk prachtig, alle hoeken zijn schuin afgesneden, supermooi, geen lelijke randjes. Het werk wordt ook zeker niet afgeraffeld. Andreas ging niet kitten omdat de badkamer nog te vochtig was. Prima! Hier kwam hij de dag erna voor terug. De nieuwe muur zou aan de slaapkamerkant worden gestucd, maar omdat dit dan zou scheuren bij de overige werkzaamheden die nog moeten gebeuren, is dit niet gedaan en ging de prijs omlaag. Prima service. Op een later tijdstip komen ze terug om de muur alsnog te stucen en dan wellicht meteen maar de hele kamer! We vinden het resultaat schitterend en zijn superblij met de keuze die we gemaakt hebben. Wij kunnen Damian en Andreas van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 27 nov 2010
    Badkamer renovatie
    Damian let his collegue Andreas did the job for us. They're both really professional, reliable, and hardworking. They even make sure that our bathroom is done at the the day they had promised, even if they had to finish it way until late in the evening. We are really happy with their work and we now have a really nice bathroom. They did ther job well including the small details. Andreas could perform the job well independantly. We just give him our specification and telling him what we want and it was executed very well. We left our key to them and we have absolutely no problem. They always left the house tidy and clean. They even promise that we can always contact them if there an issue in the future. Overall, we are really happy and satisfied. We would definitely recommend them.