DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

Beoordeeld op 13 jun 2011
    laminaat leggen 68m2
    erg mooi werk opgeleverd met de smaak voor design en gevoel van de ruimte. het waren lange brede planken en ze hebben de planken op de mooiste manier in alle ruimtes gelegd (e.g. woonkamer, hall, slaapkamer) en ze hebben alles netjes met plinten afgewerkt. erg snel en accuraat.
    Beoordeeld op 3 jun 2011
    Renovatie badkamer
    Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door DZ-Klussenbedrijf, en daar hebben wij zeker geen spijt van gehad, het resultaat is TOP. Andreas heeft de renovatie gedaan, hij is een zeer ervaren vakman, werkt netjes en geordend. Hij werkt erg hard is snel. Hij overlegt en vraagt of alles naar wens verloopt. Verder is hij erg vriendelijk.
    Beoordeeld op 27 mei 2011
    Muren en plafond in een niewbouw appartement stuken en schilderen
    Ze hebben erg goed werk opgeleverd. Strak stuc werk en erg goed schilderwerk. Snel en goed. Ze houden zich ook aan de afspraken en denken mee.
  • Review door Andries, Haarlem
    Beoordeeld op 24 mei 2011
    Badkamer, toilet en tegelvloer hal aanleggen casco woning in Haarlem
    Wij hebben de badkamer en toliet door DZ klussenbedrijf laten doen en onze keukenaansluitingen laten omleggen, een buitenkraan laten aanleggen en het washok laten betegelen. Damian is altijd bereikbaar, haalt spullen voor je als het nodig is en is erg vriendelijk. Andreas en Arkadis hebben fantastisch werk geleverd ondanks dat het behoorlijk kort dag was. Ze hebben snoeihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen, stonden open voor kleine wijzigingen, dachten goed mee en waren erg schoon. De badkamer is door hun suggesties veel mooier geworden! Het was ook heel fijn dat de mannen binnen de superkorte tijd van een week ook nog tijd hadden om het washok te betegelen. we kunnen het bedrijf van harte aanbevelen. Zorg wel voor een koffiezetapparaat, fris en koeken etc! Dat waarderen en verdienen ze!
  • Review door Desiree, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 15 mei 2011
    Badkamer renovatie en toilet
    Damian en zijn team hebben echt superwerk geleverd. Voor elke klus is er een vakman die zijn vak verstaat. Daarnaast wordt alles netjes opgeruimd. Ook werken ze supersnel. Echt top! De badkamer en toilet zijn verbouwd en zijn echt supermooi geworden. Hij denkt met je mee met bijvoorbeeld het bouwen van nisjes met verlichting wat de badkamer een extra luxe uitstraling geeft. Ook zijn er enkele wanden gestuct en is het hele huis geverfd. Ook is de houtenvloer helemaal geschuurd, en in de olie gezet. En hij heeft plinten geplaatst en in de lak gezet. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen.
  • Review door Sven, Haarlem
    Beoordeeld op 4 mei 2011
    Badkamer en toilet
    Geod denkwerk vooraf, geen probleem-zoeken bij andere nederlandse aannemers. Ook zaken zoals afronding van hoeken die vaak via een kunststof strip worden opgelost worden vakkundig door middel van verstekzagen opgelost.
  • Review door marijn, Baarn
    Beoordeeld op 1 mei 2011
    aanleggen badkamer nieuw bouwwoning
    Wij zijn zeer tevreden over het uitvoeren van de badkamer. Het werk werd uitgevoerd door Andreas die een echte vakman is en zeer nauwkeurig alles heeft aangesloten. In overleg werd er bepaald waar de apperatuur geplaatst moest worden en ook het tegelwerk zit er super strak in. Aanrader dus!
  • Review door lucas, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 mrt 2011
    Badkamer verbouwen
    DZ-Klussenbedrijf heeft prima werk afgeleverd. Na een telefoontje kon een afspraak gemaakt worden om de klus te komen bekijken. Er werd goed meegedacht met wat er moest gebeuren en wat er mogelijk was. DZ kwam 1 dag later dan gepland omdat ze uitloop hadden op hun vorige project. Voor mij was dit geen probleem, ik heb liever dat ze alles netjes afronden dan dat alles haastig afgerond wordt om bij de voldende klus te zijn. Er worden lange dagen gemaakt, dus alles was ook lekker vlot klaar. Afwerking is prima en er wordt netjes gewerkt. Door omstandigheden zijn mijn badmeubel en douchewand nog niet geleverd, maar DZ komt nog een keer terug om dat te installeren en komt meteen het plafond van het toilet ook verlagen want het ziet er allemaal erg strak uit. Foto's volgen nog!
  • Review door Adi, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 mrt 2011
    Badkamer en toilet plaatsen
    Werk is goed uitgevoerd. Er is hard gewerkt door Andreas en je ziet aan alles dat hij veel ervaring heeft. Er is goed overleg gevoerd als iets niet duidelijk was of anders moest. Echter werd de klus na betaling niet helemaal afgemaakt en werd ook minder attent gereageerd dan ervoor. Ik kan het bedrijf wel aanraden maar zorg er wel voor dat de klus geklaard is voordat je tot betaling overgaat.