DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

• Review door PJ, Heiloo
    Beoordeeld op 21 nov 2011
    Plaatsen twee badkamers + toilet in nieuwbouwhuis
    In één woord geweldig. Onze ervaring met DZ-Klussenbedrijf zijn zeer positief. Voor aanvang hadden we onze reserveringen of we al het dure sanitair voor 2 badkamers en een WC aan een "vreemde" die we alleen kende via Werkspot konden toevertrouwen, maar daar bestaat nu geen enkele twijfel meer over. DZ-Klussenbedrijf is een echte specialist op dit gebied. Damian en Andreas zijn niet alleen harde werkers maar hebben op alle vlakken erg goed werk afgeleverd. Ik ben een Pietje-precies en dat zijn ze bij DZ-Klussenbedrijf ook. Ook de ruwbouw is erg netjes en vakkundig uitgevoerd, dus het is niet alleen de buitenkant die er goed uitziet. Totaal rond de 80m2 tegelwerk en iedere tegel is met grote precisie gezet incl. een deel mosaiek. Heel wat uren zijn gaan zitten in het in verstek slijpen van de tegels. Ze doen het gewoon en stuk voor stuk netjes. Als ik Damian tijdens de bouw aansprak hoe we e.e.a wilde hebben dan had hij daar meestal al over nagedacht (eerst denken dan doen). Ook wordt regelmatig contact opgenomen om te vragen waar je e.e.a. geplaatst wilt hebben. Meedenken over mogelijkheden verliep ook goed en hieruit bleek weer eens dat ze vaak met dit bijltje kappen. Iedere dag werd de werkplek netjes opgeruimd en ze toonde respect voor de omgeving waarin ze werkte. Na oplevering bleek er een kleine lekkage te zijn, maar nadat ik die gemeld had was deze door DZ-Klussenbedrijf binnen 24 uur opgelost. Ik kan daarom DZ-Klussenbedrijf aan iedereen aanbevelen en bij mij mogen ze zeker weer terugkomen voor een volgende klus.
  • Review door Samantha, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 okt 2011
    Badkamer & Toilet vernieuwen - Amsterdam
    Damian has done tremendous job renovating my bathroom and toilet. The work was carried out meticulousy and fast while paying attention to detail. The job was finished before the planned end date and within the budget. Damian is a serious contractor who delivers excellent work. He keeps his word and sticks to the agreements made. During the renovation he also kept in contact me the whole time in case he needed my view on things, e.g how many centimetres from the wall I wanted the showerglass etc. I'm very satisfied with the result and wouls definitely use Damien again in the future and recommend him to others.
  • Review door Peter, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 okt 2011
    Badkamer (ca. 5m2) in zijn geheel vernieuwen
    Vanwege de goede recensies op werkspot, hebben wij gekozen voor DZ-klussenbedrijf (DZ). Mijn ervaring is helemaal in lijn met de voorgaanden en ik ben zeer tevreden met het resultaat van de verbouwing van de badkamer. Omdat een siffon en ophangbeugels van onze radiator niet meegeleverd waren, wordt dat nog op een later tijdstip gedaan door DZ zodra deze binnen zijn. Gelukkig vormt dit geen probleem voor DZ, wat laat zien dat ze flexibel zijn. De medewerkers van DZ werken ongelooflijk hard en snel, maar zijn ook super nauwkeuring met bijvoorbeeld de betegeling. Zoals bij elke verbouwing zijn er momenten van stress, maar omdat DZ zo veel ervaring heeft en gewoon goede vakmannen zijn, komen ze altijd met werkbare oplossingen. DZ wil gewoon het beste voor de klant en daarom kan ik ze niets anders dan aanbevelen. Jongens, bedankt voor onze nieuwe badkamer!
  • Review door jose, Leiden
    Beoordeeld op 28 sep 2011
    Keuken, badkamer en toiletrenovatie
    We hebben een nieuwe badkamer en toilet laten maken door Damian en Andreas. De badkamer is opnieuw ingedeeld, waarbij de douche en de wastafel verplaatst zijn. De gehele wand is van boven tot onder getegeld. Damian en Andreas hebben dat bijzonder snel en vakkundig gedaan. De klus was al in 8 dagen klaar; nog eerder dan gepland. De gerectificeerde tegels zijn perfect gezet, wat getuigt van hun vakmanschap. Het resultaat ziet er heel strak uit. Wij zijn heel blij met onze nieuwe, moderne badkamer!
  • Review door Hans, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 14 sep 2011
    Badkamer renoveren
    Zeer goede ervaring. Alles zeer net afgewerkt en snel opgeleverd (binnen 1 week volledige badkamer gestript en opnieuw opgebouwd). Goed meegedacht en minderwerk werd netjes gemeld en op de factuur verminderd. Paar kleinigheden bij oplevering direct verholpen. Er was een probleem met het toilet wat door Damian perfect is opgelost, ondanks dat het probleem niet aan hem lag maar aan het materiaal. Damian en Andreas zijn harde en flexibele werkers en trots op hun vak. En dit is terecht. We kunnen ze dan ook met een gerust hart aanbevelen.
  • Review door Robin, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 sep 2011
    Badkamer renoveren en toilet nieuw installeren
    Prima ervaring met DZ-klussenbedrijf. Kan ze bij iedereen aanbevelen. Kwalitatief geweldig werk wat ze hebben geleverd en achteraf realiseer ik me pas - eerste badkamer - hoe mooi en passend de keuzes zijn uitgepakt met het tegelwerk. Ook extra werk tussendoor is gewoon opgepakt. En zonder vragen is een slot overgezet, zodat de deur van de wc weer dicht kan. Fijn meegedacht!
  • Review door Chris, Haarlem
    Beoordeeld op 21 aug 2011
    Badkamer en toilet in nieuwbouw
    Damian en Andreas hebben geweldig werk gelevert met deze klus. Het was een casco oplevering dus de hele badkamer en toilet moesten gedaan worden plus leidingen verleggen. Ik moest iemand op het laatste moment hebben en Damian ging goed erin mee en kon meteen de volgende dag beginnen. Vervolgens was de klus binnen 4,5 dagen afgerond, echt fantastisch. Het werk is heel netjes gedaan, goed meegedacht en ook goede vorstellen zijn gemaakt. Ik ben echt superblij met mijn badkamer en toilet en zou DZ Klussenbedrijf echt aan iedereen aanraden!
  • Review door Bart, Wormer
    Beoordeeld op 11 jul 2011
    badkamer vernieuwen
    DZ-KLussenbedrijf heeft onze badkamer geheel vervangen in 2 weken. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk, het ziet er heel strak uit. In het begin was er wel discussie over werkzaamheden die al of niet in de offerte stonden maar daar zijn we in goed overleg uitgekomen. Ook problemen die we onderweg tegenkwamen zijn flexibel en deskundig opgelost.
  • Review door Aat, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 28 jun 2011
    Montage nieuw badkamer sanitair
    De badkamerrenovatie is uitgevoerd in een periode van 1,5 week (2 weken gepland). Resultaat is een bijzonder fraaie badkamer waar echt helemaal niets op aan te merken is. De grote wandtegels zijn op de buitenhoeken keurig onder verstek gezaagd waardoor er geen randen van de tegels zichtbaar zijn. Damian was in velerlei opzichten een bijzonder goed vakman: 1. Sterk betrokken bij het werk en de kwaliteit daarvan 2. Noemde alternatieve mogelijkheden tijdens de bouwwerkzaamheden 3. Hield zich goed aan gemaakte afspraken 4. Werkte erg netjes en zaagwerk werd zoveel mogelijk buiten gedaan 5. Was flexibel om door voortschrijdend inzicht eerdere bouwplannen aan te passen. Doordat wij de opdracht hebben uitgebreid door ook het plafond te laten doen (wat nu ook keurig mee gestuukt is) viel de prijs hoger uit dan in de eerdere offerte. De prijs was wel geheel conform de offerte die daarna is uitgebracht. Op de site van het bedrijf zijn foto's te zien van onze fraaie badkamer. Kortom: De badkamer is helemaal naar ons zin!
  • Review door Marcel, Hoofddorp
    Beoordeeld op 14 jun 2011
    Badkamer verbouwen en 2 toiletten
    Damian en zijn team hebben echt fantastisch werk geleverd bij de verbouwing van onze badkamer. Andreas heeft bij ons het meeste werk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt snel en precies gewerkt. Voor dat ze beginnen wordt er stuc-loper door het huis gelegd. Wanneer er vragen zijn wordt er direct contact met je gezocht om de zaken door te nemen. Wij hebben met volle vertrouwen onze huissleutel aan Damian en zijn team gegeven en ze hebben alles waargemaakt wat er is afgesproken. Wanneer er kleine zaken missen neemt Damian zelf het initiatief om zijn leveranciers te bellen of een keer naar de bouwmarkt te rijden. Ze denken mee en komen met tips en suggesties. We wilde eigenlijk ook de muren en het plafond van de gang gestuct hebben, dit was geen probleem en pakten het direct op. Damian wil maar 1 ding en dat is dat je tevreden bent. In ons geval kwam het badkamer raam niet helemaal overeen zoals we dat in gedachten hadden, geen probleem er wordt direct gehandeld en een nieuw raam besteld en geplaatst. Andreas heeft vakwerk geleverd alle tegels worden in verstek gezaagd zodat je geen hoekstrips nodig hebt. We zijn ontzetten tevreden over onze nieuwe badkamer en beide toiletten wat in 11 dagen is uitgevoerd. Wanneer je een klus hebt zoek niet verder en neem contact op met DZ klussenbedrijf.