DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 4 mei 2012
    Nieuwe badkamer
    Op basis van de referenties op werkspot hebben wij gekozen voor Damian. Op het moment dat hij de badkamer voor het eerst zag kwam hij, na onze wensen te hebben aangehoord, gelijk met tips en hij zag gelijk wat er allemaal moest gebeuren. En omdat wij zelf niet echt veel verstand hebben van badkamers, is het fijn dat Damian met professioneel advies komt. De badkamer is tot in de puntjes netjes afgewerkt. Om een aantal voorbeelden te noemen. De hoektegels op het stuk van de hangtoilet zijn 45 graden geslepen, waardoor het heel netjes is afgewerkt. Wij hebben boven de deur een raampje zitten, door het verlaagd plafond zou deze misschien dicht moeten. Dit was niet nodig, omdat Damian op de plek het plafon een stukje schuin heeft laten lopen, heel strak afgewerkt. De tegels zijn heel mooi strak gezet en de tegel in de koofjes lopen af, zodat het water er uit loopt. Het vloertje van de inloop douche loopt af naar beneden. Kortom, overal is goed over nagedacht en netjes afgewerkt. Voor het resultaat, zie de foto's! Damian, super bedankt! Wij zijn er echt super blij mee. Het is echt een luxe badkamer geworden.
  • Review door Anja, Amstelveen
    Beoordeeld op 7 apr 2012
    kompleet renovatie badkamer
    Zeer harde werkers. Het resultaat is geweldig. Damian is altijd nuttig in de planning advies en bijstand. We kunnen alleen maar aanraden dit bedrijf
  • Review door Alex, Zaandam
    Beoordeeld op 22 mrt 2012
    Vernieuwen badkamer
    Ik kan niet anders zeggen dan dat Damian en zijn medewerker Andres uitstekend werk hebben geleverd. Zie de bijgesloten foto's. Het tegelwerk is super strak en alles ziet er keurig uit. Ze waren elke dag op tijd en hebben aan het einde van de dag de boel ook weer netjes achtergelaten. Er zijn nog een aantal andere werkzaamheden die ik dit jaar zal moeten laten uitvoeren en ik zou er niet aan twijfelen om deze mannen weer in de arm te nemen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 22 mrt 2012
    Vervanging
    DZ-Klussenbedrijf has done a great job revamping our bathroom. Tiles, shower, bath, heating toilet and basin all indicate the craftsmanship that was put into this. Highly recommended.
  • Review door Peter, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 13 mrt 2012
    Casco badkamer aanpassen
    Door bouwvak vakantie wat vertraging met de start van de opdracht. De ruwbouw is goed gegaan en was ook snel afgerond. Afronding waren wel wat puntjes.
  • Review door Hanneke, Utrecht
    Beoordeeld op 13 feb 2012
    renovatie badkamer
    We zijn zeer tevreden met onze, door DZ-Klussenbedrijf, gerenoveerde badkamer en wc. Het afgeleverde werk getuigt van vakmanschap en werd vlot en met veel aandacht voor detail afgeleverd. Een absolute aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 22 jan 2012
    Nieuwbouw Badkamer, Toilet & gehele begane grond vloer tegelen
    Nieuwbouw Badkamer, Toilet & gehele begane grond vloer tegelen. Nadat we de opdracht hadden geplaatst was Damian een van de weinige die geen bod wou uitbrengen, voordat hij de klus lokaal had bekeken. Naar mijn idee de juiste wijze om later niet voor verassingen te komen staan. De klus overeengekomen en op 5 januari zijn ze begonnen. Alles is volgens afspraak uitgevoerd en we zijn zeer tevereden over het resultaat. Het resultaat is voornamelijk te danken aan het geduld waarmee gewerkt word. Daarnaast ruimt men keurig alle vuil e n verpakkingen op. Gisteren is alle afgerond volgens planning op wat kleine details na, welke volgende week worden afgemaakt. Ik zou Damian en Andreas zeker aanraden.
  • Review door Thijs, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 dec 2011
    Renovatie van een kleine badkamer
    Een korte samenvatting van het proces: Maandag geplaatst, woensdag met Damian afgesproken, vrijdag opdracht gegeven, maandag begonnen, donderdag klaar! Snel, duidelijk en naar mijn mening zeer vakkundig! Zeer goede communicatie met Damian en netjes en secuur werk van zijn collega Andreas. Wij hebben zelf de tegels en het sanitair geleverd, dit werd ook netjes en snel opgebouwd. Conclusie: Zeer tevreden en onder de indruk van het resultaat! Zeker aan te raden.
  • Review door R. Derksen, Amersfoort
    Beoordeeld op 27 nov 2011
    Nieuwe badkamer plaatsen
    Damian en zijn collega hebben onze casco opgeleverde badkamer helemaal keurig gemaakt naar onze wensen. Op punten waar wij nog twijfelden over wat we wilden, gaf Damian een duidelijk advies, maar liet ons ook vrij om onze eigen keuzes te maken. Damian streeft naar perfectie in zijn werk en doet er ook alles aan om dat te bereiken. Hoektegels worden netjes met hoeken van 45 graden geplaatst, kitrandjes zijn kaarsrecht en alles hangt en staat tot op de millimeter nauwkeurig in het midden waar dat nodig is. En daar sluit natuurlijk ook de planning op aan: de badkamer was ruim binnen planning klaar. English: Damian and colleague turned our casco bathroom exactly into the bathroom that we wished. If we were not quite sure what decision would look best, Damian would give clear advice, but he would always leave the end decision to us. Damian strives for perfection in his work and does everything possible to achieve that. Tiles that go on corners will get nice 45 degree angles so they match up perfectly, silicone kit lines are totally straight and everything is aligned to the millimeter. And of course, also in planning perfection is present: the bathroom was finished well within the time estimate Damian gave.