Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
Nieuwe badkamer
Op basis van de referenties op werkspot hebben wij gekozen voor Damian. Op het moment dat hij de badkamer voor het eerst zag kwam hij, na onze wensen te hebben aangehoord, gelijk met tips en hij zag gelijk wat er allemaal moest gebeuren. En omdat wij zelf niet echt veel verstand hebben van badkamers, is het fijn dat Damian met professioneel advies komt.
De badkamer is tot in de puntjes netjes afgewerkt. Om een aantal voorbeelden te noemen. De hoektegels op het stuk van de hangtoilet zijn 45 graden geslepen, waardoor het heel netjes is afgewerkt. Wij hebben boven de deur een raampje zitten, door het verlaagd plafond zou deze misschien dicht moeten. Dit was niet nodig, omdat Damian op de plek het plafon een stukje schuin heeft laten lopen, heel strak afgewerkt. De tegels zijn heel mooi strak gezet en de tegel in de koofjes lopen af, zodat het water er uit loopt. Het vloertje van de inloop douche loopt af naar beneden. Kortom, overal is goed over nagedacht en netjes afgewerkt.
Voor het resultaat, zie de foto's! Damian, super bedankt! Wij zijn er echt super blij mee. Het is echt een luxe badkamer geworden.