DZ-klussenbedrijf

DZ-klussenbedrijf beoordelingen (253)

Beoordeeld op 9 mei 2010
    Bouwen van toilet in nieuwbouwapartement, Amsterdam
    Naar volle tevredenheid hebben Damian en Andreas onze casco toilet binnen een paar dagen omgetoverd tot iets geweldigs. Beide verstaan hun vak en weten de wensen van de klant hier goed in te verwerken. Verder zijn het harde werkers die meer dan 8 uur per dag draaien en elke dag aan het einde het werkgebied schoon en netjes achter laten. Ik raad ze iedereen aan!
    Beoordeeld op 25 apr 2010
    Toilet verbouwen, Utrecht
    Damian en zijn medewerker Andreas zijn vreselijk goede vakmannen. Leveren geweldig werk, hebben hart voor hun vak en snappen precies wat je wil hebben. Zelfs als het even anders gaat dan verwacht, zijn er goede oplossingen. Daarnaast zijn het ook nog snelle werkers (10 uur per dag!) en zijn ze heel vriendelijk en denken mee. Ruimen ook op en maken schoon. Kortom, we zijn heel tevreden, zoek niet verder!
    Beoordeeld op 25 apr 2010
    Badkamer verbouwen, Utrecht
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kudelstaart
    Beoordeeld op 14 apr 2010
    montage badkamer, toilet en badkamer zolder
    goed werk geleverd, betrouwbaar en goed meegedacht
    Beoordeeld op 27 mrt 2010
    Nieuwe badkamer + uitbouw
    Damian en zijn mannen zijn betrouwbaar en leveren vakwerk. Onze oude badkamer hebben ze omgetoverd tot een luxe en moderne badkamer die er geweldig uitziet. Foto's zijn te vinden op de site van Damian. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden! Er is echt knap vakwerk geleverd. Alles werkt prima en ziet er goed uit (douche, toilet, wastafel, verlichting, vloer, tegelwerk). Qua planning is e.e.a. uitgelopen. Dit kwam door tegenvallers 'onder de grond'. Damian communiceerde hier niet altijd even duidelijk over. De communicatie verliep sowieso regelmatig moeizaam gezien het taalprobleem (Damian spreekt beperkt Engels). Dit is iets om rekening mee te houden bij het sluiten van de deal. Daarnaast waren er wat kleine aandachtspuntjes in de afwerking. Damian en zijn werknemers hebben dat echter keurig opgelost. Zij zijn altijd bereid om even terug te komen en even iets extra's voor je te doen, dat is een pluspunt. Tevens werkt Damian tegen goede prijzen, en er wordt hard doorgewerkt in lange werkdagen. Alle werknemers zijn sympathieke en bescheiden mannen. Na afronding van het werk is er keurig opgeruimd. Al met al raden we Damian zeker aan en zullen we nog wel een keer bij hem terugkomen. + knap vakwerk + bescheiden, hard werkende mensen + goede prijsverhouding - soms moeizame communicatie
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Kwakel
    Beoordeeld op 7 mrt 2010
    Keuken verwijderen, vloerverwarming leggen
    Ik heb voornamelijk te maken gehad met zijn collega Pieter. Allebei vaklui. Vroeg/laat, het maakt ze allemaal niet uit. Ze begrijpen wat we willen. De keuken was snel gesloopt, het nieuwe plafond is mooi glad uitgevoerd. De muurtjes die ze gestucd hebben zijn spiegelglad. De elektra is keurig aangelegd. De gestorte vloer over de vloerverwarming is ook netjes gedaan (het was een lange dag voor hun). De deuren zijn weer teruggehangen en recht afgezaagd. Ze werken netjes, aan het einde van de dag is ook alles opgeruimd en je komt niet thuis in een bouwput. Zodra de keuken geplaatst is komen ze nog terug om te tegelen en gezien de referenties heb ik daar ook absoluut vertrouwen in.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Krommenie
    Beoordeeld op 25 feb 2010
    Verbouwen Complete Badkamer (Almere)
    Damian en zijn mensen zijn echte vaklui. Ze komen netjes bij je vragen hoe je alles wilt hebben en zetten niet alles erin zoals het voor hun het snelste werkt. Tegelwerk is echt heel erg netjes gedaan, kan geen onregelmatigheid vinden en met heel veel snij en zaagwerk geen enkele tegel kapot gegaan. Als het nodig is maken ze ook lange dagen van 7 's morgens tot 11 's avonds. Er was nog een lullig probleempje met de douchecabine, die na het kittten toch weer los moest en dat werd heel netjes direct de volgende dag gedaan, echt super. Damian is iemand die weet hoe je met klanten om hoort te gaan.Uiteindelijk is de prijs wel wat hoger uitgevallen, maar dat komt voornamelijk omdat ik een aantal extra zaken heb laten uitvoeren. Er waren ook wat onverwachte dingen zoals een paar rotte gipsplaten en ook daarvoor kwamen ze eerst nog aan me vragen of ze die mochten vervangen (wat wat extra kostte natuurlijk), terwijl dat gewoon noodzakelijk was. Enige minpuntje is dat Damina geen Nederlands spreekt en dat maakt communicatie af en toe wat lastig. Al met al kan ik hem van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 21 feb 2010
    Plaatsen badkamer en toilet
    Goeie vakman tegen eerlijke prijs. Planning wat uitgelopen maar gezien omstandigheden geen problemen. Gaan door tot alles 100% naar wens is. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 12 feb 2010
    Volledige badkamer plaatsen
    Damian helped me realise all my big plans with my bathroom. He and his men worked around the clock to get the job done in time after a slow start. The endresult is fantastic! I would certainly recommend Damian to everyone. He keeps his promises and is willing to put in that extra effort.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 7 feb 2010
    Twee toiletten installeren
    Right from the start there was some delay, due to another job that wasnt finsihed yet, but when Damian and his men started they worked really hard and precise. And they finished when they said they would. The end result is beautifull. Because of the way I wanted the tiles, this was more work then anticipated. Perfectly done! All the requests i had were done without complaining and I can be a perfectionist... Also when things are not to your liking, Damian will come back and correct it.