Damian en zijn mannen zijn betrouwbaar en leveren vakwerk. Onze oude badkamer hebben ze omgetoverd tot een luxe en moderne badkamer die er geweldig uitziet. Foto's zijn te vinden op de site van Damian.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden! Er is echt knap vakwerk geleverd. Alles werkt prima en ziet er goed uit (douche, toilet, wastafel, verlichting, vloer, tegelwerk).
Qua planning is e.e.a. uitgelopen. Dit kwam door tegenvallers 'onder de grond'. Damian communiceerde hier niet altijd even duidelijk over. De communicatie verliep sowieso regelmatig moeizaam gezien het taalprobleem (Damian spreekt beperkt Engels). Dit is iets om rekening mee te houden bij het sluiten van de deal.
Daarnaast waren er wat kleine aandachtspuntjes in de afwerking. Damian en zijn werknemers hebben dat echter keurig opgelost. Zij zijn altijd bereid om even terug te komen en even iets extra's voor je te doen, dat is een pluspunt.
Tevens werkt Damian tegen goede prijzen, en er wordt hard doorgewerkt in lange werkdagen. Alle werknemers zijn sympathieke en bescheiden mannen. Na afronding van het werk is er keurig opgeruimd.
Al met al raden we Damian zeker aan en zullen we nog wel een keer bij hem terugkomen.
+ knap vakwerk
+ bescheiden, hard werkende mensen
+ goede prijsverhouding
- soms moeizame communicatie