Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 6 aug 2010
    Aanbrengen lichtpunten en schakelaars
    Vakman heeft werkzaamheden goed en netjes uitgevoerd en de service c.q.klantgerichtheidzijn prima.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 27 jul 2010
    Elektra aanleggen voor keuken
    Meneer Duran is heel nauwkeurig. Hij vraagt precies wat je wilt. Hij heeft goed werk geleverd. Ik heb hem voor een 2e opdracht gevraagd.
    Beoordeeld op 21 jul 2010
    Diverse kleine elektrawerkzaamheden
    Prima klusman, alles netjes afgewerkt. Denkt mee en is flexibel. Enige minpunt: inschatting aantal uren (meer dan ingeschat). Aanrader, ook voor kleine huis- tuin- en keuken electriciteitsklussen.

Geachte heer/mevrouw, Ik heb niet eens uw klus uitgevoerd. Ik weet niet waar u over heeft. Als u naar mijn andere referenties kijkt, dan kunt u zien hoe ik goed kan inschatten. Mvg / Duran

Reactie geplaatst 21 jul 2010
    Beoordeeld op 22 jun 2010
    Aanleggen Perilex en nieuwe groep wasdroger
    Duran heeft het werk goed uitgevoerd voor een scherpe prijs. Prettig en betrouwbaar persoon. Hij kwam werken terwijl hij eigenlijk ziek was !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sleeuwijk
    Beoordeeld op 31 mei 2010
    Nieuwe groep in meterkast
    Meneer Duran heeft bij ons een nieuwe groep geplaats voor de wasmachine, de bedrading heeft hij ook doorgetrokken naar de 1e verdieping wat nog niet zo eenvoudig was. Opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd, vakman en goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Beoordeeld op 30 mei 2010
    Plaatsen 14 stopcontacten
    Uitstekend werk geleverd op korte termijn en de klus was met weinig doorlooptijd (in 1 dag geklaard). Prijs, kwaliteit en snelheid zijn de belangrijkste kernwaarden bij deze vakman.
    Beoordeeld op 28 mei 2010
    Modernisering bedrading in gedeelde bergruimte
    Bij ons in de gedeelde boxruimte moest de bedrading gemoderniseerd worden voor de plaatsing van een tweetal sensoren. Duran reageerde snel op mijn opdracht met een concurrerende prijs. Vervolgens was hij flexibel in het maken van een afspraak om het eea op te nemen en uit te voeren. Duran bood zelfs aan de sensoren te plaatsen voor hetzelfde bedrag. Ik ben als VvE voorzitter erg tevreden over de gang van zaken en zal Duran zeker vaker inschakelen in de toekomst.

Bedankt voor uw referentie! Weer een tevreden klant!! Duran

Reactie geplaatst 28 mei 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 27 mei 2010
    3 groepen aanleggen
    Duran heeft bij ons een aantal extra groepen aangesloten en wat bedrading vervangen. Alles keurig netjes en volgens afspraak. Bovendien vroeg ik hem of hij nog wat andere dingen kon aansluiten ( die door ons waren blijven liggen) en dat was geen enkel bezwaar en werden gelijk gedaan. Kortom, een heel betrouwbaar en vakkundige man die ik zo weer zou inhuren.

Bedankt voor uw referentie!

Reactie geplaatst 27 mei 2010
    Beoordeeld op 26 mei 2010
    Aan en verleggen leidingen tbv. cv, water en afvoer toilet.
    Duran was op de dag van plaatsing van de advertentie al langsgeweest om de situatie op te nemen en de volgende dag al aan de slag; erg snel dus! Beleefde en goede communicatie, snel en vakkunding gewerkt. Enige puntje ter verbetering is dat er door iets meer de tijd te nemen er kleine slordigheidjes zouden kunnen worden voorkomen.