Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Henk, Utrecht
    Beoordeeld op 26 mei 2011
    spoedklus: verleggen elektra voor nieuwe keuken
    De heer Duran werkt netjes, denkt mee, is flexibel, heeft goede suggesties. Het werk werd precies zo opgeleverd als was afgesproken en binnen de tijd. De sleuven voor de extra elektra werden netjes dichtgemaakt. Naderhand werd alles weer netjes opgeruimd. Zeer tevreden dus!
  • Review door Charlotte, Den Dolder
    Beoordeeld op 26 mei 2011
    Splitsen licht en afzuiging
    Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die de heer Y. Duran vandaag voor ons heeft verricht. Al 1 dag na opdrachtverlening kon hij komen om onze schakelaars te splitsen. Hij is zeer vriendelijk, heeft de werkzaamheden snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd en heeft alles ook nog eens keurig achtergelaten. Als ik weer een elektro klus heb, zal ik hem zeker opnieuw vragen.
  • Review door Job, Utrecht
    Beoordeeld op 25 mei 2011
    Licht schakelaar
    Zeer tevreden, netjes, beleefd, is snel en vakkundig. heeft direct meerder klussen gedaan en komt nog terug.
  • Review door M.B., Amersfoort
    Beoordeeld op 20 mei 2011
    1x WCD+TV verplaatsen + 3x DWCD horizontaal maken i.p.v. verticaal
    Duran Elektro werkt snel en accuraat, exact volgens afspraak. Goede omgang met klanten en denkt mee met de klant. Vriendelijke enb betrouwbare mensen. Direct bij aankomst efficient bezig en gelijk aanpakken. Ik had een beetje een onmogelijke planning: Exacte datum en start-eind tijd, en er kon vooraf niet gekeken worden, maar door Duran Elektro kwam het perfect in orde. Petje af.
  • Review door Astrid, Harmelen
    Beoordeeld op 18 mei 2011
    CAT6 kabel trekken in loze leiding
    Ik ben echt super tevreden over de werkzaamheden van Duran. Er zat bij ons een kabel vast in de leiding. Deze was er met geen mogelijkheid uit te krijgen, maar het is Duran gelukt om de kabel in een andere leiding te trekken waar nota bene al een kabel in zat. Duran is erg vriendelijk en werkt netjes. Van mij krijgt hij een tien!
  • Review door Martine, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 mei 2011
    diverse klusjes
    Flexibel en betrouwbaar. Goed benaderbaar en denkt mee. Kon snel aan de slag. Levert goed werk af, beschikt over goede materialen. Kwam dag twee met assistent waardoor werkzaamheden nog vlotter verliepen (geen meerkosten voor berekend)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 13 mei 2011
    Aanleggen elektra nieuwe kamers zolder
    Dhr Y. Duran van Duran ETB is zeer flexibel. Binnen 24 uur was hij aan de slag om de elektra voor onze drie nieuwe kamers op zolder aan te leggen. Hij werkt heel hard en denkt ook mee wat de beste oplossing is. Daarnaast is Dhr Duran zeer beleefd en netjes in de omgang. Kortom, uitstekende klus geklaard.
    Beoordeeld op 12 mei 2011
    straalkachel badkamer vernieuwen
    prima service. enthousiaste aardige man. snel werk. kwam met assistent waardoor nog sneller. helemaal in orde!
  • Review door Josette, Zeist
    Beoordeeld op 11 mei 2011
    Verleggen electra en water/afvoer in keuken
    De heer Duran heeft bij ons met twee collega's de elektra in de keuken verlegd. Tevens is er een waterleiding gesoldeerd en afvoer in de muur gelegd. Ze hebben keihard gewerkt. De heer Duran is een prettige persoon om mee te communiceren en komt zijn afspraken na. Hij reageert zeer snel via email zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
  • Review door Peter, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 apr 2011
    Elektra voorbereiden voor nog te plaatsen keuken
    Wij waren in alle opzichten bijzonder positief verrast door Duran ElektroTechnischBedrijf. Ten eerste was de communicatie en afstemming vanaf het begin al bijzonder helder en plezierig. De heer Duran is een zeer beleefde vakman die goed wist in te spelen op onze planning. Tijdens het bekijken van de situatie ter plekke wist hij uitstekend onze wensen te inventariseren en professionele adviezen te geven over hoe e.e.a. aan te pakken. Aan kennis geen gebrek. Er moesten diverse nieuwe groepen, stopcontacten en lichtpunten worden aangelegd voor de nog te realiseren keuken en een nieuwe stoppenkast worden geplaatst. de heer Duran kwam met 2 medewerkers en heeft binnen een dag de klus weten te klaren. Tijdens het werk kon hij goed toelichten waar hij mee bezig was en twijfelde niet om tussentijds onze wens nog wat gedetailleerder te inventariseren. Aan het eind van de middag heeft hij alles keurig achter gelaten en wederom een goede uitleg gegeven over de nieuwe groepen en hoe de verschillende nieuwe stopcontacten en lichtpunten samenhangen. Wij vinden de heer Duran een topper en kunnen hem aan iedereen aanraden. Peter Grootveld 22 april 2011 Utrecht