Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door bout, Huizen
    Beoordeeld op 16 jun 2011
    stopcontacten om leggen in de keuken
    Zeer te vrede klant achter gelaten, snelle (2dagen na dat wij op werkspot hebben gezet kon hij al komen) en nette services. Zeer goede communicatie heel beleefd. wat ook super was hij had een speciale stofzuiger bij zicht en omdat er leidingen ingevreesd moesten worden hadden we een stuk minder stof. Zelfs de muren heeft hij dicht gesmeerd nadat hij gevreesd heeft. Echt super. Door zijn snelle handelen op werkspot kunnen wij nu morgen beginnen met de keukenvloer te leggen. Super bedankt en als we weer een klus hebben komen we zeker bij je terug.
  • Review door David, Den Haag
    Beoordeeld op 14 jun 2011
    Groepen bijplaatsen en vernieuwing algehele elektra
    Duran is een zeer vriendelijke, beleefde en een erg bekwame vakman. Bij de eerste keer kijken gaf hij al wat tips en dacht mee. Na samen alles afgetekend te hebben is hij aan de slag gegaan en heeft hij de gehele elektra vernieuwd, 7 groepen bijgeplaatst en alle contactpunten verplaatst. Ondanks de verrassingen van het oude en verouderde huis is alles netjes en op tijd af gerond. Op ons verzoek komt Duran na de stukadoor nog langs om alles netjes af te werken en aan te sluiten. Voor een goede elektricien raden wij Duran zeker aan!
    Beoordeeld op 13 jun 2011
    Stoppenkast vervangen en uitbreiden
    Netjes volgens afspraak. Alle werkzaamheden zijn erg prima uitgevoerd. Vriendelijke en heldere communicatie.
  • Review door Ragnar, Nieuwegein
    Beoordeeld op 8 jun 2011
    snoer en stekker aan inductiekooplaat maken
    Dhr Duran kwam op ons verzoek vanavond langs om onze nieuwe inductiekookplaat van een snoer en stekker te voorzien. Het bleek dat er ook iets in de meterkast moest worden aangepast. Hij heeft alles keurig aangesloten en is niet vertrokken voordat we alles getest hadden. We zijn heel tevreden.
  • Review door Stefan, Zeist
    Beoordeeld op 6 jun 2011
    Aanleggen elektra bovenverdieping
    Dhr Duran kwam op ons verzoek op zondag naar onze klus kijken om alles door te nemen en te inventariseren. Hier bespraken wij samen wat onze wensen waren en hij dacht heel erg goed mee met wat er mogelijk was. De offerte volgde snel met een hele goede prijs. Binnen dezelfde week hadden wij een afspraak om aan onze klus te beginnen. Er moest elektra getrokken worden en een groot aantal schakelaars en stopcontacten op een verdieping waar nog geen muren stonden. Dhr Duran heeft dit netjes uitgevoerd en allemaal binnen 1 dag. Zoals eerder vermeld werd er goed meegedacht en eventueel problemen snel besproken. Er kon zodoende snel doorgewerkt worden en misverstanden werden voorkomen. Het resultaat is meer dan prima en zeer naar onze wens. Door dit goede werk kunnen wij weer snel verder met onze verbouwing.
  • Review door Minke, Huizen
    Beoordeeld op 3 jun 2011
    Aanpassen, vervangen electra
    we zijn uiterst tevreden. Alles verliep uitstekend en werd in goed overleg met ons gedaan. Het was best een ingewikkelde klus. De heer Duran heeft alle elektra aangepast op zolder en het ziet er keurig uit, netjes afgewerkt. Daarom geven wij een 10!
  • Review door Theo, IJsselstein
    Beoordeeld op 1 jun 2011
    Intercom koppelen aan deurbel
    Snelle reactie, duidelijke afspraken. Klus netjes uitgevoerd.
  • Review door P.P. van Elsdingen, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 mei 2011
    Electra buiten en garage
    Duran is bijzonder flexibel en professioneel geweest. Op het laatste moment heeft hij de afspraak op ons verzoek willen aanpassen en bleek dat er meer werk was dan gedacht door een onvolledige omschrijving. Buiten zijn toedoen om duurde alles veel langer en hij heeft zich werkelijk bijzonder behulpzaam, flexibel en klantvriendelijk opgesteld. De kwaliteit van het werk is ook nog eens goed dus wij zijn tevreden en zullen hem zonder enige twijfel aanbevelen bij anderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 30 mei 2011
    Stekker elektrische fornuis/oven
    Dhr. Duran heeft op een zeer kundige manier mijn elektrische oven aangesloten. Ik ben dan ook erg tevreden met zijn werk. En ik zal in de toekomst zeker contact met hem opnemen mocht dat nodig zijn voor een andere klus.