Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door lavie, Utrecht
    Beoordeeld op 8 jul 2011
    Kabels door loze leidingen
    Duran heeft bij ons coax kabels door loze leidingen (slaapkamer en woonkamer) getrokken en deze vakkundig afgewerkt met hoge kwaliteit Hirschmann kabels en coax wandcontactdozen. In de meterkast is alles ook keurig afgewerkt en geinstalleerd met voorbereidingen voor Ziggo. De opdracht is 100% naar wens uitgevoerd en snel en vakkundig gerealiseerd. Absoluut een aanrader.
  • Review door Marcia, Naarden
    Beoordeeld op 5 jul 2011
    Elektra aanbrengen
    Dhr Duran is gekomen voor de offerte en heeft gelijk een stukje electriciteit aangesloten. Een tijdje later heb ik hem gebeld wanneer hij langs kon komen. Hij was erg druk en de eerste afspraak ging mis. De tweede (3 dagen later) lukte wel en hij heeft de electra in het gehele huis aangesloten (kabels waren al getrokken) en hij heeft de stoppenkast ontcijferd. Hij moet nog 1x langskomen vanwege de schuur waarvan de electra niet ontdekt kon worden. De prijs was redelijk aangezien we in de overgangsfase zaten waarin de 6% BTW verviel. Enige wat stoorde was het gevraag naar een beoordeling. Ik hoop dat deze bevalt.
  • Review door Nico, Zeist
    Beoordeeld op 2 jul 2011
    Vervangen elektra in jaren 30 woning
    Dhr Duran heeft de opdracht prima uitgevoerd. We hebben hem ervaren als betrouwbaar, deskundig, flexibel en dacht goed met ons mee. Wij kunnen hem van harte aanraden. Hij is een goed vakman en prettig in de omgang. De prijs is iets hoger uitgevallen doordat er meerwerk gevraagd is. Ook is dit is altijd goed gecommuniceerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 30 jun 2011
    Vervangen groepenkast
    Keurige nette vakman. Goede communicatie, net werk afgeleverd. Een aanrader, zou ik zo weer inhuren of aan vrienden voorstellen.
  • Review door Wesley, Utrecht
    Beoordeeld op 26 jun 2011
    Vervangen groepenkasten in appartementencomplex
    Dit is de tweede opdracht die Duran voor ons heeft uitgevoerd. Duran is snel, op tijd en keurig. Hij levert volgens afspraak en binnen het bedrag van de gestelde offerte. Hij denkt mee en komt met suggesties. Erg prettig samenwerken.
  • Review door Cas, Zoetermeer
    Beoordeeld op 22 jun 2011
    verleggen stopcontacten/schakelaars
    Snel, betrouwbaar en goed vakwerk. En dat alles binnen het afgesproken budget.
  • Review door Patrick, Gorinchem
    Beoordeeld op 22 jun 2011
    Aanleggen 1 extra groep t.b.v. vaatwasser
    Zeer betrouwbaar en zeer nette mensen. Alles precies volgens afspraak en binnen budget.
    Beoordeeld op 21 jun 2011
    Groep keuken defect
    Hartstikke goed. Snelle reacties, flexibel ('s avonds) en zó opgelost.
  • Review door Hellen, Utrecht
    Beoordeeld op 20 jun 2011
    Aardelektrode plaatsen en groepenkast vervangen
    De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd. De heer Duran rekent een zeer goede prijs voor zeer professioneel werk en geeft daar bovenop helder en duidelijk advies. Omdat de dienstverlening van de heer Duran mijn verwachting op alle vlakken overtrof, geef ik hem een 10. Hellen Hendriks
  • Review door Erwin, Utrecht
    Beoordeeld op 17 jun 2011
    Gevelverlichting aanleggen
    In één woord super! Duran is een keer langs gekomen om de werkzaamheden te bekijken en daarna hebben we een afspraak gemaakt. Op de afgesproken dag was hij er op tijd, samen met een medewerker, en had hij in no time de klus geklaard. Precies zoals afgesproken. Ik kan geen enkel negatief punt noemen, dus Duran krijgt van mij ook de maximale score.