Duran Boor- en Freeswerk B.V.

Duran Boor- en Freeswerk B.V. beoordelingen (70)

• Review door Robert, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 jan 2014
    sleuven frezen in gietbeton
    Bij zijn er 4 sleuven gefreesd voor mijn surround systeem in de gietbeton muren. Keurig op tijd en snel en vakkundig werk afgeleverd. Alles netje opgeruimd. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen, een voorbeeld voor veel bedrijven.
  • Review door Nico, Zeewolde
    Beoordeeld op 27 dec 2013
    Aanleg stopcontacten voor nieuwe keuken
    We zijn erg goed geholpen. We moesten snel een aantal stopcontacten verplaatsen in verband met de de installatie van een nieuwe keuken. Duran heeft dat perfect gedaan. Ik zou hem zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 14 nov 2013
    Nieuwe meterkast met groepen.
    In 1 woord ; PROFESSIONEEL !!! De uitvoering ging snel en vakkundig en foutloos!! Ook toen er tijdens het werk nog meerwerk kwam, kregen we eerlijk advies en kon het nog worden aangepast. Wil je een vakman met verstand van zaken? Duran nemen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Geertruidenberg
    Beoordeeld op 7 nov 2013
    Gat boren t.b.v. ventilatie Toilet
    Uzeyir Duran heeft zeker een schouderklopje verdient, keurig werk. Na een korte toelichting betreffende de werkzaamheden en locatie heeft men het werk schoon en vakkundig uitgevoerd. Voordat men wegging heeft men het weinige stof keurig opgezogen en de werkomgeving nog eens keurig schoongemaakt.

Beste Opdrachtgever, Wij streven ernaar tevreden klanten na te houden. Tevreden klant geeft ons voldoening in onze werk. Dank voor je positieve reactie.

Reactie geplaatst 7 nov 2013
  • Review door Nas, Zoetermeer
    Beoordeeld op 28 okt 2013
    Diverse elektra werkzaamheden
    Beste Yunus, Jij en jouw werknemers hebben een knap staaltje werk afgeleverd op korte termijn en met hoog niveau (wat ik bij mijn complete verbouwing zelden heb gezien). De mannen van Duran BV zijn van goud, ik heb zelden echte vakmannen gezien die zo betrokken / meedenkend en tegelijkertijd flexibel zijn (Ik geloof dat dit komt door Yunus = Eigenaar die zijn werknemers heeft 'opgevoed' zoals hij zelf graag behandeld wil worden als iemand bij hem over de vloer komt.) Daarbij helpt / bemiddeld hij daar waar mogelijk met alle werkzaamheden die je nog hebt in huis. Hij heeft hij een sterk / goed netwerk van vakmannen die minimaal net zo goed werken als hij of zijn werknemers waardoor je ook in zijn bemiddeling zonder blikken of blozen vertrouwen hebt. Bedankt hiervoor!! De werkzaamheden zijn uiteindelijk uitgebreid naar volgende: - Vervangen van de groepenkast - Opnieuw ordenen van de groepenkast - Groepenverklaring - Voorbereidend werk + af montage keuken elektra - Volledige elektra in de woning vernieuwd en voorzien van aarde (was voorheen alleen de badkamer en keuken). - Volledige woning voorzien van stopcontacten naast elkaar in de plaatsen onder elkaar. - Trekken van cai en netwerk bekabeling door de hele woning. - Leveren en plaatsen van nieuwe stopcontacten + lichtschakelaars etc van Busch-Jaeger. - Plaatsen van een nieuw licht in de tuin (= tuin verlichting) Yunus en zijn werknemers hoeven alleen nog terug te komen (nadat de keuken is geplaatst) voor de af montage van de keuken en het afmonteren van alle stopcontacten etc. Ik zie ze vol vertrouwen tegemoet! Ik kan niet anders zeggen dat ik Yunus aan iedereen zou aanraden (zonder bang te hoeven zijn dat ik hier later op terug hoef te komen). Nogmaals bedankt tot dus ver! En ik hoop dat iedereen meer vakmannen als jullie tegenkomen! Bekijk ook de bijgevoegde foto's en oordeel zelf..... :-)
    (Bewerkt op 7 nov 2013)

Beste Nasim, Bedankt voor je positieve reactie. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Wij adviseren, klant beslist. Het geeft ons enorme energie als wij na het uitvoeren van de opdracht een vrolijk klant achter laten. Nogmaals bedankt voor je positieve reactie en veel plezier met je nieuwe installatie. Groeten, Yunus

Reactie geplaatst 7 nov 2013
  • Review door Marja, Heiloo
    Beoordeeld op 25 okt 2013
    Aanpassen en bijmaken wandcontactdozen, vervangen schakelmateriaal...
    Duran reageerde snel en bood een prima prijs. Ze konden snel beginnen. Toen ze kwamen kijken wat precies de bedoeling was, gaven ze goede tips voor extra werkzaamheden, zonder dat ze daar de hoofdprijs voor vroegen. Prima en snelle communicatie als je belt of mailt. Werk is prima uitgevoerd! Ik zou deze vakman in de toekomst weer kiezen voor elektra werkzaamheden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 okt 2013