Duran Boor- en Freeswerk B.V.

Duran Boor- en Freeswerk B.V. beoordelingen (70)

• Review door D.A., Amsterdam
    Beoordeeld op 23 nov 2014
    SPOED! Plaatsen drie stopcontacten en twee lichtschakelaars voor bu...
    Je krijgt niet één maar twee Duran's, mannen die hun vak verstaan! Lichtschakelaars en stopcontacten waren snel en goed geplaatst, buitenlampen vakkundig aangesloten en alles middels frees- en vulwerk netjes weggewerkt. Mocht ik ooit nog een vergelijkbare klus hebben, weet ik bij wie ik moet zijn: Duran('s)! Bedankt mannen!
  • Review door Hans, Vlaardingen
    Beoordeeld op 18 nov 2014
    lampen ophangen
    De firma Duran heeft uitstekend werk geleverd. Professionele en plezierige vaklui. Met garantie.
  • Review door Rutger, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 nov 2014
    Elektra werkzaamheden voor nieuwe keuken
    Voor een last minute project heeft Duran een zeer passende oplossing geboden en dit in combinatie met snel en correct te handelen. Zeer flexibel en oplossingsgericht. Bedankt!
  • Review door Allard, Amersfoort
    Beoordeeld op 14 nov 2014
    vernieuwen elektra keuken
    De bestaande keuken in onze nieuwe woning is gesloopt door de vorige bewoners. Daarna bleek dat de elektra en het loodgieter werk zeer provisorisch was aangelegd en ook niet voldeed aan de eisen voor de nieuwe keuken. Duran heeft deze vernieuwing compleet voor ons gedaan. Eerst is volgens het leidingenadvies schema een inschatting gemaakt van de hoeveelheid werk en hebben we nogal strakke afspraken gemaakt over de oplevering. De mannen zijn volgens schema aan de slag gegaan en hebben het werk ook steeds na elke dag netjes opgeruimd. Ze hebben gefreesd en leidingen voor elektra en loodgieterwerk verlegd. Er zijn nieuwe groepen aangemaakt in de meterkast inclusief extra hoofdschakelaar. De nieuwe keuken is zonder problemen door de monteur geïnstalleerd. Duran heeft ons echt goed geholpen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 3 nov 2014
    Electra naar buiten aanleggen
    Snel en kwaliteit werk afgeleverd voor goede prijs
  • Review door Bouwbedrijf van Santen, Amersfoort
    Beoordeeld op 2 nov 2014
    Diverse sloopwerkzaamheden
    Goed georganiseerd bedrijf die zijn werkzaamheden serieus neemt Alle gereedschap is aanwezig Ga zeker vaker gebruik maken van dit bedrijf
  • Review door Dieuwke, Utrecht
    Beoordeeld op 2 nov 2014
    Aanleg buitenstopcontact en vervangen stopcontacten binnen
    Snelle reactie, opdracht snel en perfect uitgevoerd en een prettig contact en goeie oplossingen voor kleine problemen die niet te voorzien waren. Hartelijk dank!
  • Review door joris, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 okt 2014
    Één groep heeft kortsluiting/storing.
    Duran reageerde als eerste op mijn spoedverzoek en ze konden dan ook dezelfde middag nog langs komen. Uiteindelijk zijn er twee man zeer vakkundig tewerk gegaan om de electrische storing op te sporen en hebben het dan ook gevonden en vakkundig opgelost. Dus binnen enkele uren na het plaatsen van de opdracht op werkspot hadden wij weer licht (en stroom) in de badkamer, wc en slaapkamers! Super opgelost heren. Weet jullie zeker te vinden als ik nog eens iets gedaan moet hebben.
  • Review door Doreth, Hilversum
    Beoordeeld op 8 okt 2014
    lampen ophangen in Hilversum
    Super goed gedaan, en lekker snel ook! Er werd voor alles een oplossing gevonden, daar waren we erg blij mee. Ik zou het zeker aanraden.