DMG vloerverwarming
Vloerverwarming: Reparatie
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanCapelle aan den IJsselOrestis PsyllosVloerverwarming: Mirjam van de Zande
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanIk beveel DMG vloerverwarming aan. Het was een flinke klus. Na een nieuwe verdeler, energie zuinige pomp en het doorspuiten van de slangen v…HellevoetsluisMirjam van de ZandeVloerverwarming: Reparatie
Super snel geholpen door de mannen! Nieuwe verdeler en pomp geïnstalleerd en alle slangen doorgespoten. Fantastische service!Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPapendrechtYilmaz HoogvlietVloerverwarming doorspoelen
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanDMG heeft de zes groepen van mijn vloerverwarming goed doorgespoeld. Dat was 15 jaar zeker nodig en dat kon ik zien aan het water. Vakkundig…LeerdamLeon Tin....Pomp vloer verwarming:; Repareren of vervangen
Verdeelunit, 2 groepen, + pomp vervangen. Leidingen doorgespoeld. 2 jaar garantie op verdeelunit. Prima uitvoering, netjes gewerktBeoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanPapendrechtH de SnooVloerverwarming: Vervangen circulatiepomp
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanBergschenhoekNiels LeijssenaarVloerverwarming: Reparatie
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanNa een lange zoektocht heeft DMG bij mij de vloerverwarming verdeler incl pomp vervangen en alle leidingen gespoeld. Na voltooing van de kl…Spijkenisserinaldo topsVloerverwarming: Reparatie
Blij met het geleverde werk! Ook fijn, alles is schoon en netjes achtergelaten.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanDen HaagRaymond Toet