den Heijer timmerwerken

den Heijer timmerwerken beoordelingen (20)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amerongen
    Beoordeeld op 18 jul 2026

Pergola of tuinhuis plaatsen: Pergola; Bij de muur

Erg tevreden met het resultaat. Fijn samen kunnen nadenken over hoe de overkapping er uit moest komen te zien
  • Review door Klant van den Heijer timmerwerken
    Beoordeeld op 11 jul 2026

Plaatsen op maat gemaakte schuur.

Den Heijer Timmerwerken heeft bij ons een prachtige schuur op maat gemaakt. Vanaf het eerste moment verliep het contact ontzettend vloeiend. Het zijn erg aardige werklui die proactief met je meedenken. Er is puur vakwerk geleverd met professionele, goede materialen van hoge kwaliteit. Zeer tevreden met het eindresultaat, absolute aanrader!
  • Review door Klant van den Heijer timmerwerken
    Beoordeeld op 11 jul 2026

Plaatsen op maat gemaakte schuur.

• Review door Stefanie de Keijzer, Ommeren
    Beoordeeld op 8 jul 2026

Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren: Volledig...

Hele fijne kundige professionele communicatie, keurig de afspraken na komend. Super meedenkend met onze problemen met de boeiboorden en het feit dat wij een oud huis hebben waarvan niets recht is. Wauw wat hebben ze een prachtig resultaat gemaakt!!! We zijn zooooo blij en dankbaar dat wij hun in voor onze klussen gevraagd hebben. Werken daarnaast ook super netjes en het resultaat is geweldig!! Top top top!!
  • Review door Richard Schols, Zeist
    Beoordeeld op 17 jun 2026

Veranda aanleggen of vervangen: 18 m²; Hout

We zijn meer dan tevreden over deze vakman!! Zeer aanbevolen voor al uw timmerwerk. Als we weer een klus hebben bellen we hem meteen 5 sterren meer dan verdient
  • Review door Maks, Veenendaal
    Beoordeeld op 15 jun 2026

Pergola of tuinhuis plaatsen: Pergola; Bij de muur

Wij zijn onwijs blij met onze pergola bij den Heijer. Er was hele fijne en snelle communicatie. Zorgvuldig werk en alles in goed overleg. Als wij nog eens een klus hebben gaan we zeker opnieuw benaderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Renswoude
    Beoordeeld op 18 apr 2026

Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren: Reparere...

Goeie communicatie en harde werkers. Ziet er top uit. Nogmaals, heel erg bedankt!
  • Review door Pascal Fluit, Veenendaal
    Beoordeeld op 16 apr 2026

Veranda aanleggen of vervangen: 10 m²; Hout

Top gasten! Fijne communicatie en kunnen op korte termijn aan de slag. Binnenkort weer een mooie klus voor ze. 👍🏻💪🏻
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 8 apr 2026

Veranda aanleggen of vervangen: 12 m²; Hout

Ontzettende aanrader! Vakmannen die netjes werken, uitstekend communiceren en op tijd alle afspraken nakomen. De veranda is mooi en snel geplaatst. Ik zou ze zo weer inhuren voor een volgende klus 👌!
    (Bewerkt op 12 mei 2026)
  • Review door Jan Willem, Lunteren
    Beoordeeld op 31 mrt 2026

Pergola of tuinhuis plaatsen: Overkapping/ houthok; Bij de muur

Hield zich aan de afspraken! Dachten mee en voor meerwerk was er een oplossing. geen uitdaging :) Leveren topkwaliteit af. helemaal tevreden. Zou ze zo weer inhuren als ik een klus had! Klasse geregeld!