De Tuinen van Nuis

De Tuinen van Nuis beoordelingen (59)

• Review door Edwin, Lelystad
    Beoordeeld op 5 aug 2017
    Straatwerk
    Een dag voor tijd veranderd van halfsteen naar wildverband. Geen enkel probleem afspraak gemaakt over hoe de verrekening zal plaats vinden. Erg veel werk maar met zijn allen de klus geklaard. Behalve mijn vragen ook die van mijn vriendin beantwoord en heel leuk in omgang met mijn dochter. Top werk bedankt. Wil je fijn contact en snel antwoorden via bv WhatsApp dan ben je hier aan het juiste adres.
  • Review door André, Blaricum
    Beoordeeld op 30 jul 2017
    Bestaand terras met ca. 7 m^2 uitbreiden en aanwezige border afvoeren.
    Gerard is een harde werker en het resultaat van zijn inspanningen mag er zijn! Uiteindelijk hebben we besloten het terras totaal te vervangen en de bestrating van het oude terras te gebruiken voor de oprit. We zijn heel erg tevreden met het resultaat: een nieuw terras met plantenbak en de oprit voor ziet er ook weer goed uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 18 jul 2017
    Schutting plaatsen (inclusief schutting delen en palen)
    Waar we dachten dat we eerst een mooie schutting hadden, waren de middelste 2 delen al omgevallen, maar wat wil je als niks vastgemaakt wordt met beugeltjes, maar alles wordt met vurenhouten blokjes vastgemaakt. Dit gaat wegrotten. Sommige palen zaten ook niet diep genoeg in het grond. Nu heeft mijn vader de schutting opnieuw weten te plaatsen met beugels en ijzerenpennen die de grond in gaan. Hij staat nu als een huis.
  • Review door Farid, Hoogland
    Beoordeeld op 15 jul 2017
    tuin
    Vriendelijke man.maar hij neemt niet de verantwording
    (Bewerkt op 5 aug 2017)
    Beoordeeld op 14 jun 2015
    tuinpaadje leggen en struiken snoeien
    Snelle reactie op mijn oproep en een flexibele houding naar de planning was heel fijn. De klus werd met energie en eigen inbreng gedaan, wat het resultaat mooier maakte dan ik van te voren had gedacht. Zo werd de tuin ook ongevraagd opnieuw bemest, en lage muurtjes om de perken aangelegd. De communicatie daarin tegen was minder goed, waardoor niet alle stappen die genomen zijn op mij goed zijn overgekomen.
  • Review door Don, Amersfoort
    Beoordeeld op 10 sep 2014
    Boom gedeeltelijk wegsnoeien
    Na een inventariserend bezoek kon op korte termijn de klus worden geklaard. Op een adequate wijze het werk verricht. Het was merkbaar en te zien dat ze verstand van zaken hadden. Snel en vakkundig gewerkt en alles ook netjes achter gelaten. Bijzonder tevreden over de aanpak en het geleverde werk.
  • Review door Erik, Utrecht
    Beoordeeld op 9 sep 2014
    Schutting verzetten
    Gerard is een goede vakman. Eerlijk, bekwaam, behulpzaam en gezellig. Denkt mee en komt met goede oplossingen. Twee keer bij ons geweest. Voortuin en nu een aanpassing in de achtertuin. Helemaal super.
  • Review door Arenda, Beverwijk
    Beoordeeld op 8 sep 2014
    tuin waterafvoer regelen tegels opnieuw plaatsen
    De tuinen van Nuis hebben goed werk afgeleverd. Zeer blij mee. Eventuele andere klussen zouden we ook aan hem toevertrouwen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 4 aug 2014
    Omspitten harde kleigrond, verwijderen van onkruid en voorzien van...
    Gerard Nuis reageerde snel op de advertentie en heeft netjes werk geleverd. Het ziet er prima verzorgd uit. Hij werkt snel en nam iemand mee, hij heeft een mooie map met voorbeelden van door hem aangelegde tuinen. Ik ben tevreden over het resultaat.
  • Review door Francoise, Utrecht
    Beoordeeld op 1 aug 2014
    Schuurtje eruit stenen erin
    Prima werk. Gerard en zijn team kon snel komen, en werken hard en enthousiast. Niet alleen schuurtje gesloopt en die plek bestraat, maar ook tuin gesnoeid, boom getopt en wilgenmatten geplaatst.