Bekijk alle vakmensen

De Graaf's Totaalbouw B.V.

Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Eemdijk
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Aannemer

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 32098050

De Graaf's Totaalbouw is het bouwbedrijf in de regio Bunschoten-Spakenburg en omstreken. met al meer dan 15 jaar ervaring. Onze kracht is dat wij altijd mee denken met de klant en voor ieder probleem een oplossing vinden. Door dat wij met veel leveranciers samenwerken beschikken wij over brede materiaal kennis en de nieuwste technieken. Of het nu om een kleine verbouwing gaat of om een groot nieuwbouw project: Wij zijn uw partner voor al uw bouwplannen. Ook met onze aparte bedrijfstak Betonboringen/betonzaagwerk timmeren wij hart aan de weg. hier voor beschikken wij over de nieuwste en de beste machines. een grote zaag klus of een enkel gat voor een afzuiger wij staan voor u klaar. De graaf's Totaalbouw maakt al uw woonwensen werkelijkheid. NO-NONSENSE WIJ DOEN WAAR WIJ VOOR STAAN EN WAAR WIJ GOED IN ZIJN.

Portfolio

Reviews (2)

 • uitzagen van een trapgat voor een vaste trap naar zolder. en het boren van een gat door de gevel voor de afzuiger van de nieuwe keuken.
  raadt vakman aan
  Goede service!! Zeer netjes werk geleverd, goed bereikbaar en duidelijke afspraken!! Kortom erg tevreden!!
 • in een groot kantoorpand in den haag enkele nieuwe deur sparingen uitgezaagd in beton wanden van 15 cm dik en in alle vloeren gaten geboord voor standleidingen ten behoeven van de toilet groepen.
  raadt vakman aan