Dakspecialist Dennis

Dakspecialist Dennis beoordelingen (8)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterbeek
    Beoordeeld op 11 dec 2018
    Dakrenovatie
    Dakspecialist Dennis is in eerste instantie heel enthousiast en verzekert je dat alles goed komt. Er is een nieuw dak geplaatst en de schoorsteen is door hem gerenoveerd, nieuw lood erin en impregneren. Een deel van het dak is op mijn aanwijzing afwijkend aangelegd en daarvoor gold geen garantie maar voor de schorsteen en de rest is wel degelijk garantie afgegeven door Dennis. Nu is er lekkage in de schoorsteen en is de garantie van Dennis ineens niet meer van toepassing. Er wordt onbeschoft gereageerd. We hebben nu 1400 euro kosten aan het (opnieuw) laten doen van de schoorsteen omdat dit ondeugdelijk gedaan is. Ons advies, kies een ander.
  • Review door Monique, Geldrop
    Beoordeeld op 5 jul 2018
    Schuurdak vervangen
    Dennis is een hele enthousiaste harde werker! Hij heeft prima werk geleverd! Al snel na de plaatsing van mijn oproep, sprak ik Dennis om de klus door te bespreken. De klus was keurig op tijd klaar en het resultaat mag er zeker zijn!
  • Review door Emma, Eindhoven
    Beoordeeld op 1 feb 2018
    Nieuw dak schuur
    Door de westerstorm was ons schuurdak eraf gewaaid. Dennis kwam gelijk langs, nadat ik contact had gezocht, het dak beoordelen en een offerte opstellen. Binnen een paar dagen hadden we een totaal nieuw mooi dak wat van goede kwaliteit is. Ook 15 jaar waterdichtheids garantie gekregen.
  • Review door Rene, Eindhoven
    Beoordeeld op 18 jan 2018
    Dakpannen terug leggen na storm
    Dennis is een fijn vakman. Hij heeft of snel geholpen en de prijs was goed.
  • Review door Wesley, Baarlo
    Beoordeeld op 12 nov 2017
    Lek maken op dakkapel dak met epdm
    Snelle en fijne service heeft het lek snel gevonden en gemaakt en krijg er nog 3 jaar garantie op ook
  • Review door Mevr Liebrand
    Beoordeeld op 23 okt 2017

Nieuwe flexie in nok geplaatst en nieuwe scheiding dakkapel met de buren gerealiseerd. Tevens bovenkant van schoorsteen ingebrand en pannen gewisseld.

Erg tevreden, werkt netjes en snel. Heeft alles volgens afspraak keurig gemaakt.
  • Review door Ger
    Beoordeeld op 20 okt 2017

Vervangen van compleet dak

Druk baasje en zeer geschikte kerel. Heeft alles uitstekend uitgevoerd en opgeleverd.
  • Review door Leo
    Beoordeeld op 19 okt 2017

Plat dak vervangen en dakje van de erker

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.