Dakkoord Dakwerken

Dakkoord Dakwerken beoordelingen (49)

• Review door Lem, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 okt 2025

Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 55 m²

Het werk verloopt prima goed werk geleverd Ze gaan vaker voor ons aan de slag
  • Review door V Kusters, Nijmegen
    Beoordeeld op 8 sep 2025

Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 48 m²

D'akkoord Dakwerken heeft vanaf de eerste kennismaking uitgebreid meegedacht en geadviseerd over de klus. Na onderzoek naar de staat van het dak, advies voor de aanpak en een nette offerte, werd de klus ingepland. Uiteindelijk kon het team al eerder dan gepland langskomen. Het werk verliep spoedig en in goed overleg. Er werden extra services verleend (bijv. bij de ontluchting van de cv-ketel) en hogere kosten werden voor eigen rekening genomen, om te zorgen voor het beste resultaat (bijv. deels dikkere isolatie dan begroot ten behoeve van een beter afschot). Het hele team werkt hard, communiceert goed en is vriendelijk, flexibel en professioneel. Iedere dag werd de werkplek netjes achtergelaten. Ik zou D'akkoord Dakwerken zeker aanraden.

Dank je wel voor de mooie review. Het was prettig werken voor je en ook de goede zorg van u buren elke dag met koffie en koek. Niet te vergeten de lunch die je voor de jongens gemaakt hebt toen je thuis werkte. Erg blij dat u tevreden bent👍 Met vriendelijke groet, Team D’Akkoord.

Reactie geplaatst 9 sep 2025
  • Review door Stefan, Druten
    Beoordeeld op 11 jul 2025

Dakrenovatie of -vervanging

Fijne ervaring met Dakkoord! De afspraak voor een bezichtiging werd snel gemaakt, ook de uitvoering volgde kort daarna voor een goede prijs. Heldere communicatie en enorm harde werkers hebben mijn platte dak van ca. 60 m2 in 2 dagen tijd vernieuwd waarvoor respect en dank!

Hé Stefan bedankt voor deze mooie waardering. Was fijn voor u te werken goede verzorging voor de jongens qua eten en drinken. Nogmaals dank👍👌

Reactie geplaatst 11 jul 2025
    Beoordeeld op 1 jul 2025

Daken: 16 m2; Dakbedekking vervangen; In overleg

(Bewerkt op 3 jul 2025)

Reactie aangepast 3 jul 2025
  • Review door Judith, Eindhoven
    Beoordeeld op 16 jun 2025

Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak

Zeer snel en professioneel geholpen toen ik een lekkage had. Direct afspraken kunnen maken om op korte termijn mijn plat dak te maken. Contact was goed en afspraken werden altijd nagekomen. De dakdekkers waren goed, vriendelijk en zijn harde werkers. Mijn hele dak was in 3 dagen klaar. Erg blij mee!

Hoi bedankt voor de mooie review. Het was ook prettig samen te werken met u. Bedankt voor goede zorg voor. Altijd prettig in Brabant te werken👍 Nogmaals dank!

Reactie geplaatst 17 jun 2025
    Beoordeeld op 9 jun 2025

Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 28 m²

Schappelijke prijs. Ervaren vakmensen. Op tijd aangekomen. In een dag afronden.

Hoi dank je wel voor de mooie review. Het was prettig voor u te werken en gelijke betaling na de werkzaamheden👍. Goede verzorging dank u namens D’Akkoord en medewerkers.

Reactie geplaatst 9 jun 2025
  • Review door Geert, Utrecht
    Beoordeeld op 8 apr 2025

Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 20 m²

Hein was prettig in de communicatie, geduldig, en kwam met goede, concrete oplossingen om het probleem op te lossen. Erg tevreden mee.
    Beoordeeld op 8 apr 2025

Dakrenovatie of -vervanging: 61 m²; Dakbedekking vervangen; Puntdak

Prettig contact, snel en goed bereikbaar. Aardige medewerkers die heel fijn meedenken en hard werken!

Hoi dank je wel voor de mooie review. Het was prettig voor jullie te werken en de heel goede zorg (volop eten en drinken aanwezig)voor de jongens. En altijd goed te horen dat jongens zo’n goed werk afleveren. Nogmaals dank Karin en Bas👍👌

Reactie geplaatst 8 apr 2025
  • Review door Billy, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 feb 2025

Dakrenovatie of -vervanging: 60 m²; Dak lekkage; Plat dak

Wij hebben een ~80m2 platte dak in Amsterdam laten renoveren met een nieuwe laag en zijn ontzettend tevreden! De communicatie met Hein was heel goed en reageert snel. De vakmensen waren fantastisch in hun werk. In vier dagen hebben ze een prachtig resultaat neergezet. Topwerk geleverd! Ik beveel ze van harte aan.

Hallo Billie, Het was aangenaam voor jullie te werken goed geregeld en goede zorg. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en bedankt voor de mooie review. Hoop je in de toelomst nog van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, D’Akkoord dakwerken

Reactie geplaatst 18 feb 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda