DakFix Nederland
DakFix Nederland beoordelingen (19)
Review door Wilhelm Marais, Eersel Beoordeeld op 11 aug 2026Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
Beoordeeld op 29 jul 2026Beoordeling: 5 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dakgoten; Reparaties
Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
Beoordeeld op 3 jul 2026Beoordeling: 3 van 5Dakrenovatie of -vervanging
Blij met eindresultaat, maar viel echt veel duurder uit dan van tevoren afgesproken. We wisten dat er nog kosten bij zouden komen, nadat het dak open zou gaan. Dat het ruim 2x zo duur zou worden viel ons vies tegen. Daardoor toch gemixt gevoel.Reactie van de vakman:
Hi Tessa, bedankt voor je review en fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. We begrijpen dat de uiteindelijke kosten hoger zijn uitgevallen dan vooraf verwacht. Zoals we vooraf hebben aangegeven, wordt de staat van het dakbeschot pas zichtbaar nadat de oude dakbedekking is verwijderd. Tijdens de werkzaamheden bleek helaas dat een deel van het dakbeschot was aangetast door houtrot en vervangen moest worden om een duurzaam en veilig dak te kunnen opleveren. Daarnaast hebben jullie ervoor gekozen om rondom nieuwe houten boeidelen met plastisol afwerking te laten plaatsen. Deze extra werkzaamheden zijn in overleg uitgevoerd en hebben de totale kosten verder verhoogd. We begrijpen dat dit een tegenvaller kan zijn, maar we vinden het belangrijk om verborgen gebreken netjes op te lossen in plaats van ze af te dekken. We wensen jullie veel plezier met het vernieuwde dak en bedanken jullie voor het vertrouwen.
Reactie geplaatst 4 jul 2026Review door B.T., Driebergen-Rijsenburg B.T., Driebergen-Rijsenburg
Beoordeeld op 19 apr 2026Beoordeling: 5 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 8 m²; Dak; Reparaties
De klus is zorgvuldig en met grote inzet geklaard. Er is uitstekend gecommuniceerd. Zeer tevreden.Review door Oscar Lustig, Oostzaan Oscar Lustig, Oostzaan
Beoordeeld op 16 mrt 2026Beoordeling: 5 van 5Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen: Dakdoorvoer verwijderen
Review door Erik, Eemnes Erik, Eemnes
Beoordeeld op 15 mrt 2026Beoordeling: 5 van 5Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 1 m²; Dak; Reparaties
Binnen halve dag geholpen en nu geen lekkage meer.Review door Ibrahim Yilmaz, Amsterdam Ibrahim Yilmaz, Amsterdam
Beoordeeld op 9 mrt 2026Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie of -vervanging: Dak lekkage; Plat dak
Vriendelijk en denkt mee. Zeker aanrader! Goed werk verricht.Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 6 mei 2025Beoordeling: 5 van 5Dakrenovatie: Dakrenovatie; Plat dak
Zeer goede ervaring met Dakfix Nederland. Heldere communicatie over de werkzaamheden en goed werk geleverd! Aanrader!Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselstein Werkspot-gebruiker uit IJsselstein
Beoordeeld op 19 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Schoorsteen metselen of repareren: 6 m hoog
Er was goede communicatie en prima advies. De werkzaamheden zijn goed en vakkundig uitgevoerd.Review door Hiago, Kockengen Hiago, Kockengen
Beoordeeld op 16 jan 2025Beoordeling: 5 van 5Dakdoorvoer: Nieuw doorvoerkanaal plaatsen