Dakdekkers- en Onderhousbedrijf Broekema
Dakdekkers- en Onderhousbedrijf Broekema beoordelingen (32)
Review door roy, Amstelveen Beoordeeld op 5 sep 2024Beoordeling: 4 van 5Review door R, Haarlem R, Haarlem
Beoordeeld op 8 apr 2022Beoordeling: 4 van 5Zinkwerk balkon vervangen
Review door Pruim, Zwanenburg Pruim, Zwanenburg
Beoordeeld op 6 jul 2021Beoordeling: 4 van 5bekleden plat dak met bitumen
Review door R.J., Heemskerk R.J., Heemskerk
Beoordeeld op 2 jan 2021Beoordeling: 5 van 5nieuw dak garage
Review door p.rensen, Beverwijk p.rensen, Beverwijk
Beoordeeld op 30 aug 2017Beoordeling: 5 van 5Vervangen van dakpannen incl. panlatten folie,loodwerk
Meer dan tevreden met het geleverde werk,Henk en zijn collegas leveren keurig werk af.afspraken netjes nagekomen,goede communicatie onderling. Geen idiote prijzen voor eventueel meerwerk. Zou ze ten alle tijden aanbevelen.Review door P., Akersloot P., Akersloot
Beoordeeld op 30 mei 2017Beoordeling: 3 van 5(Bewerkt op 7 jun 2017)Dakbedekking vervangen garage, +/- 21 m2
In het voortraject goede communicatie. Bij 1e afspraak een annulering i.v.m. monteur die plots ziek was. Vervelend voor hem en irritant voor ons, immers mijn vrij genomen dag is ook voor niets geweest. Op de datum van de nieuwe afspraak 2 monteurs aan de deur die de opdracht aan het dak kwamen uitvoeren. Bij oplevering waren wij niet aanwezig en troffen tot onze verbazing de nieuwe aluminium daklijst aan vol met vette vingerafdrukken. Het schoonmaken hiervan heeft ons meer dan 3/4 uur gekost staand op een ladder. De 2 afvoerstukken op de bestaande regenpijpen zijn helaas scheef en wat geforceerd geplaatst. Ik heb hierover gebeld en een email gestuurd. Van Broekema heb ik helaas niets meer vernomen. Aftersales en customer care (in het zakendoen erg belangrijk) is in ons geval bij firma Broekema waardeloos. Ik beveel Broekema dus bij niemand aan. ----------------------------------------------------------------------- In reactie op het onderstaande commentaar van Broekema op mijn referentie het volgende: Beste heer Broekema, ik kan er niets aan doen dat u mij niet belt om te vragen of alles naar wens is opgeleverd. In het zakendoen is dat een goede aftersale om te vragen aan de klant of zij tevreden zijn. Klachten/opmerkingen kunt u dan meteen bespreken. U zegt in uw eerste aanhef dat u nooit klachten heeft gehad over uw werk. Vanwaar deze opmerking? Betekent dit dat mijn klacht dus onzin of niet relevant is? Ik heb u gemeld dat ik niet geheel tevreden ben en ondanks dat heb ik toch uw rekening betaald. Wel zo netjes toch? Deze betaling had u dan juist meer moeten activeren contact met mij op te nemen om de klacht op te lossen. U geeft aan in het buitenland te zijn en dus 10 dagen later mijn bericht leest. Waarom reageert u daar dan niet alsnog op? U heeft schijnbaar moeite met het horen van klachten over uw werkzaamheden, dat blijkt wel, want na uw terugkomst uit het buitenland heeft u nagelaten mij te contacten over mijn klacht die ik u te kennen heb gegeven via ingesproken voicemail en via een emailbericht. U reageert gewoon nergens op en vindt het prima dat de rekening betaald is. Daarmee is voor u de kous af. U eindigt uw reactie op mijn referentie door te stellen dat ik geen verstand van daken heb. Geen idee waarom u dit aanhaalt omdat het niet relevant is. Het gaat om de wijze van opleveren en het geforceerd plaatsen van de 2 dak uitlaten op de bestaande regenpijpen. Daar kan zelfs een kind van zien dat het niet correct is gedaan. Spijtig om te zien dat u alleen maar in de verdediging schiet en op deze wijze reageert op een klacht en mij wegzet als een onnozele die geen verstand van daken heeft. U meneer Broekema toont hiermee uw onvermogen om correct om te gaan met een klacht. Fouten maken is niet erg, de kunst van het oplossen verstaan slechts weinigen. Daarin telt u in ons geval niet mee.Reactie van de vakman:
Beste meneer Wezenbeek, Jammer dat u zo een recensie neerzet. U bent de eerste klant waarvan ik een slechte beoordeling krijg. Al mijn klanten zijn zeer tevreden met mijn werkzaamheden. Als u niet tevreden was geweest had u mij diezelfde dag nog kunnen bellen, wij hadden het dan gelijk kunnen oplossen. Helaas heeft u mij nooit gebeld. Ik heb u na 3 weken een herrinneringsfactuur gestuurd, dan reageert u pas met een mailtje die ik 10 dagen later heb kunnen lezen omdat ik in het buitenland zat. Als ik als klant zijnde ontevreden was, dan had ik factuur niet betaald en dat heeft u wel gedaan. Ik heb de foto's van de werkzaamheden gezien en alle werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Ik snap dat u als leek zijnde geen verstand heeft van daken, maar dat neem ik u niet kwalijk. Met vriendelijke groet, Henk Broekema
Reactie geplaatst 6 jun 2017Review door dicklemstra@gmail.com, Velserbroek dicklemstra@gmail.com, Velserbroek
Beoordeeld op 21 mei 2017Beoordeling: 5 van 5dak vernieuwen. 24 m2
Louter dan positief. Zeer open karakter en hierdoor verliep de communicatie vlot. Werkzaamheden zijn zover ik als leek heb kunnen beoordelen goed uitgevoerd. Zou Henk ieder kunnen aanbevelen.Review door roy, Beverwijk roy, Beverwijk
Beoordeeld op 26 jun 2016Beoordeling: 4 van 515 m3 dakbedekking over bestaande heen
Zeer ervaren zeer professioneel Keurig vakwerk en denkt goed mee met de klant. Alle rommel direct afgevoerd. Grote klasseReview door Bart, Sint Pancras Bart, Sint Pancras
Beoordeeld op 14 jun 2016Beoordeling: 4 van 5Overlagen Bitumen dak 36m2 + vervangen opgaand loodwerk
Vakkundig, snel en correct! Vooral de communicatie is erg goed. 's avonds ook bereikbaar voor vragen ed. Erg belangrijk. Afspraak = afspraak. Opdracht is helemaal uitgevoerd zoals gepland en is afgesproken. Aanrader!!!!Review door E., Krommenie E., Krommenie
Beoordeeld op 11 mei 2016Beoordeling: 4 van 5Platdakisolatie PUR met epdm-afwerking op bestaande bitumen ondergrond
Correcte benadering. Nam de moeite voor een schouw en persoonlijk advies. Ook voordelige offerte. Platdak isolatie PIR en afwerking APP bitumen toplaag vakkundig en snel gedaan Geen klachten.