Dakbeheer Acuut

Dakbeheer Acuut beoordelingen (19)

• Review door J.H.Peij, Aalsmeer
    Beoordeeld op 8 okt 2024
    Dakrenovatie: Schoorsteen renovatie; Puntdak
    Na uitstel vanwege storm, is alles suksesvol verlopen. Goed werk en alles netjes opgeruimd. Super
  • Review door M. Jonges, Apeldoorn
    Beoordeeld op 10 mei 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; In overleg
    Niet helemaal tevreden over het werk! Jammer dat er geen rekening is gehouden met de dakgoot en de linkerkant is niet mooi afgewerkt zoals de rechterkant.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 21 sep 2023
    Dakrenovatie: 6 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Reparatie van uitbouw is netjes gedaan en hiermee is lekkage verholpen. Ondanks duidelijke foto's bleek er alsnog extra materiaal nodig om de opstaande randen te vervangen tegen een paar 100 euro extra. De dakgoten zouden als service worden schoongemaakt: dat is helaas niet gedaan. Toen ik later contact zocht voor een herhaalopdracht was er geen tijd / interesse.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 15 jul 2023
    Dakgoot: Vervangen
    Afgesproken om dakgoot inc verbinding aan afvoerpijp aan te leggen. Na de klus blijkt de aansluiting aan de afvoer niet te zijn gerealiseerd. Bij het stellen van vragen krijg ik geen antwoord meer. Ik zou verder zoeken als je zoekt naar een betrouwbare aannemer.
    (Bewerkt op 14 jan 2026)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Abcoude
    Beoordeeld op 8 apr 2022
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Werk lijkt naar behoren gedaan te zijn, geen lekkage te zien bij laatste regenbui. De heren van Acuut Dakbeheer waren vriendelijk en duidelijk in hun communicatie. Waar ik iets minder over te spreken was, is de prijs voor de hoeveelheid werk dat gedaan is. Er is duidelijk een prijs vooraf gecommuniceerd, bij het akkoord gaan daarvan werd aangeven dat ze waarschijnlijk wel aanzienlijk deel van de dag hiermee bezig waren, waardoor ik de prijs redelijk vond. Uiteindelijk waren de heren binnen nog geen 2 uurtjes klaar. Voor 2 uur werk van twee man en wat basis materiaal kosten vond ik de prijs aan de zeer hoge kant. Tevens waren een aantal van mijn zonnepanelen erg vies geworden door boorwerkzaamheden, ik zag dit pas later zelf, had graag gezien dat dit even gemeld was zodat we hier toen even iets aan hadden kunnen doen.
  • Review door Peter, Hillegom
    Beoordeeld op 20 feb 2022
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    Zeer snel op tijd afgesproken prijs en vakkundig Dus als je een noodreperatie op je dak heb waar je niet bij kan bel deze dakman