Dak Renovatie Nederland
Dak Renovatie Nederland
Beoordeling: 4.7 van 54.75176 reviews

Alle reviews (176)

 • J., Amersfoort

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 28 feb 2023
  Dakrenovatie: Verwijderen zonnecollector/paneel en dak herstellen...
  De werkzaamheden zijn vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • Daniel, Sneek

  Beoordeling: 1 van 5
  Beoordeeld op 16 feb 2023
  Dakrenovatie: 40 m²; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
  Er wordt een prijs op de opdracht geboden. Vervolgens probeer ik op allerlei manieren met het bedrijf in contact te komen om de puntjes op de i te zetten. Na een lange stilte wordt er contact opgenomen, meneer was op vakantie. Kan gebeuren, geen probleem. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om langs te komen. Deze wordt niet nagekomen, weer volgt een hele lange stilte. Er volgt nog een kort bericht dat er door omstandigheden niet gereageerd kon worden (ik hoop oprecht dat het niks ernstigs is) en dat meneer later contact opneemt. Dat gebeurt vervolgens wederom niet, nu ben ik er wel klaar mee! Door bovenstaande beleving komt het bedrijf op mij erg onprofessioneel en onbetrouwbaar over. Je houdt je hart vast als je een aanbetaling doet en het bedrijf geeft weer niet thuis.
 • prins, Zuidbroek

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 18 dec 2019
  Sloop: Verwijderen van schoorsteen
  Superklantvriendelijk bedrijf. Klus vlot en goed uitgevoerd. Alles keurig achter gelaten. Zeker een aanrader!
 • Ralf, Voorburg

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 3 mei 2019
  Dakrenovatie: 80 m2; Dakpannen of dakbalken vervangen; Puntdak
  Vriendelijke vakman die een beetje meedenkt. Ze hebben hier gedrieën de klus goed uitgevoerd. Uitvoering kon al heel snel en was ook sneller dan verwacht klaar. Inmiddels hebben wij een dak dat voorzien is van gloednieuwe pannen en er weer jaren voor kan zorgen dat wij het droog houden. Afspraken zijn zo gemaakt, maar dat gaat makkelijker per telefoon dan per e-mail. Afspraak is afspraak. De levering van de vogelvide (speciale onderrand voor de mussen) liep vertraging op, maar die komen ze binnenkort monteren zodra deze binnen is. Pieter en zijn mannen zou ik zo aanraden!
 • Albert, Emmen

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 sep 2018
  Dakpannen vervangen
  Goede ervaring. Werken zeer netjes en leveren kwalitatief goed werk.
 • Marco Bittag

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 8 sep 2018

  Complete Dakrenovatie inclusief nieuwe panlatten, tengels, dakpannen en hulpstukken.

  Een dakdekker die vooraf overlegd zodat het dak gedekt wordt zoals wenselijk. Werken door maar niet gehaast, resultaat is belangrijker en het resultaat is goed. Tijdens het dak dekken vriendelijk en na het dakdekken ruimen ze spullen netjes op en flexibel in het maken van afspraken. Erg goede ervaring!
  (Bewerkt op 10 sep 2018)
 • Mirella Bleeker

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 7 aug 2018

  Complete dakrenovatie 3 woningen in Haarlem. Woningen geheel voorzien van nieuwe dakpanlatten, damp open drie-laags onderdakfolie en uiteraard nieuwe dakpannen met hulpstukken.

  Dit bedrijf is gewoon een voorbeeld van hoe het moet. Communicatie was voortreffelijk, offerte duidelijk, nakomen afspraken 100%. Zelfs paar weken erna om nog iets af te handelen, kwamen ze langs. Daarbij nog een extra setje dakpannen gekregen, mochten er toch nog een aantal afwaaien. Zeker zeker zeker een aanrader!
 • Jan, Nieuw-Vossemeer

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 mrt 2018
  Dakpannen vervangen
  Uitstekend!
  (Bewerkt op 22 mrt 2018)