CS Installatie

CS Installatie beoordelingen (5)

• Review door Carla
    Beoordeeld op 22 mei 2020

Renovatie badkamer en vloer na lekkage

Murat heeft samen met zijn oom bij ons de leidingen in de badkamermuur opnieuw aangelegd, de muur opnieuw betegeld en gekit en laminaat gelegd. Murat is vriendelijk, voelt zich verantwoordelijk, denkt met de klant mee, is eerlijk en communiceert goed.
    (Bewerkt op 25 mei 2020)
  • Review door M. de Jong

Diverse loodgieters klussen

Wij zijn zeer te vrede over de werkzaamheden. Hij heeft met ons meegedacht en mogelijke oplossingen aangedragen. Hij komt nog een keer terug om deze mogelijkheden verder te onderzoeken op haalbaarheid. Mourat is betrouwbaar en wij raden hem zeker aan voor al uw loodgietersklussen. ps. Hij heeft ons ook geholpen met een lade van de keukenkast. Hij heeft meerdere talenten ;-)
    (Bewerkt op 25 mei 2020)
  • Review door Klant van CS Installatie

Reparatie/vervanging materiaal bij gootsteenlekkage

Snelle service,prima werk-kwaliteit
  • Review door René

Verhelpen lekkage keukenafvoer

Ondanks het late tijdstip op de dag van onze melding ging Murat grondig en zorgvuldig te werk. Er werd een goed werkende noodoplossing bedacht en de volgende dag de definitieve oplossing uitgevoerd. Wat ook belangrijk is om te vermelden: er werd meegedacht aan een oplossing die financieel het minste geld kost. Kortom: zeer goede kwaliteit voor een acceptabele prijs
  • Review door Ceylan

Badkamer

Cs installatie heeft mijn saaie badkamer omgetoverd tot een super mooie, strakke, modieuze badkamer. Alles is super netjes afgewerkt. Zeker een aanrader